domdom kullanıcısının son içeriği

1. D

marş sorunu

arkadaşlar birşey soracağım bu sabah motoru çalıştırmak istedim marşa bastım almadım sonra tekrar bastım marş takılı kaldı sanki düymeye basıyormuş gibi devamlı marş basıyordu bende kontağı kapatıp anahtarı çıkarttım fakat hala marş basıyordu nasıl oldu anlamadım bende aküdeki kabloyu çıkarttım...
  2. D

ASYA 150T19A mı?ASYA 125T mi?

Arkadaşlar arada kaldım ASYA 150T19A mı?ASYA 125T mi? 150lik iri duruyor ve tipi güzel. 125 lik çok tatlı tipide çok güzel ama sanki kağıt gibi hemen dağılacakmış gibi duruyor. ASYA 125T 4 Zamanlı Sessiz Güçlü Motor ABS Fren Sistemi Alüminyum Jant Otomatik Vites BIR UÇTAN BIR UCA ÖLÇÜLERI...
  3. D

Plakam düştü! Ne yapmalıyım?

@aya aracın ruhsatı bende zaten ruhsatsız almazdım motoru ayrıca motoru üstüne alma noter yeni ruhsat plaka derken 400tl den fazla para gidiyor şuan onu ödeyecek durumum yok ilerde zaten üstüme alıcam o şekilde bırakmam. Hırsızlık olayına gelirsek motorum çalındı diye ihbar etse motorun sahibi...
  4. D

bir şey olmadım motoru aldığım kişide 2. sahibi oda üstüne almadan bana sattı :(
  5. D

Arkadaşlar dün eve geldim bir baktım plaka yok düşmüş bulamadım şimdi ben plakayı tekrar nasıl çıkartabilirim? motor benim üzerime değil satın almıştım ama üstüme almadım sahibi olmadan plaka çıkartabilirmiyiz? yada muameleciye versem halledermi ruhsat sahibi olmadan? teşekkürler
  6. D

Satılık fiat 126 bis

http://www.sahibinden.com/az_yakar_cok_kacarWQQaXQQ12982754WQQpXQQdisplayitem ilanda herşey açık chopper türü motorla takas olur sulu bistir hiçbir sorunu yoktur.
  7. D

jinlun jl250 chopper alınırmı

Arkadaşlar 2000 ytl filan param var üstüne çıkamıyorum regal raptor almak istiyorum ama o fiyata bulamadım jinlun 250 cc olanları nasıldır alınırmı 2 silindir olması cezbetti beni sizce alsammı 2. el yardımlarınızı bekliyorum
  8. D

Motor alıcam Yardım rica ediyrum

merhaba arkadaşlar bende bir motor sevdasıdır başladı yarış motorlarına acayip ilgim var istanbulda bir yerden hyosung gt250r buldum fakat motordan anlamadığım için nasıldır nedir ne değildir bilmiyorum önceden çinli chopper kullanıyordum ama bu farklı hiç anlamıyorum acaba adamla buluşup bana...
  9. D

4000-5000 ytl arası racing

arkadaşlar 4000-5000 ytl arası racing almak istiyorum suzikinin bazı modelleri var ama 90-93 model bu motorlardan birisini alsam sorun yaratırmı? yada 250 cc ve üstü bir motor tavsiye edermisiniz?
  10. D

topçulardan kayışdağına gidiş hk

Merhaba arkadaşlar yarın sabah kayışdaığının orda bulunan kayışdağı gümrüğünün oraya gitmem lazım yalovadan deniz otobüsü ilede gidebilirim ama eğer gidiş yolu çok basitse motorla gitmek istiyorum acaba kaybolurmuyum motorla gitsem?
  11. D

Yeni zincir ve titreşim hk

Arkadaşlar servise gittiğimde zincirimin bittiğini ve yeni zincir takılmasını söyledi bende tamam dedim zinciri takmaya çalışırken zincirin boyu yetmedi içerden 1 adet dişli daha getirerek monte etti bu beni rahatsız etti acaba sorun yaparmı bu zincir? birde aynı gün sibop ayarı ve lastik...
  12. D

Elektirkler kesildi.

Arkadaşlar yolda giderken birden motorumdaki elektirkler çat diye kesildi 5-10 sn sonra geldi ama motorun kendi elektriği idi motoru durdurduğumda kornadan tutunda elektrikle çalışan hiçbirşey çalışmıyordu ama ayakla çalıştırdığımda çalışıyordu bu da demekki motorda sorun yok 3 neden var ya...
  13. D

Motor cırcır böceği takliti yapıyor

Merhaba arkadaşlar motoru çalıştırdığımda cırcır böceği gibi ötüyor şuan 10.000 km geçti ve daha sibop ayarı yapılmadı acaba ondan olabilirmi? birde yolda giderken 3. viteste motor ileri geri ileri geri sarsıyor sanki gaz keslip geliyor gibi bunu neden yapar acaba tıkanan biryermi varmı acaba bu...
  14. D

KM teli lazım

Arkadaşlar km telim direksiyon arasına sıkıştı ve bende gecenin bir yarsı direksiyon kilidini zorlayarak kilitleyince km telim kırılmış internetten nerden sipariş verebilirim burdki bayielinde olmadığını sipariş verirsek 2-3 haftaya anca gelir gelir diyor beklemek istemediğim için netten nerden...
  15. D

zincir yağlanması

Merhablar birşeyi merak ettim benim motor 2500km oldu ve daha hiç zinciri temizlemedim ve yağlamadım aldığım günkü gibi duruyor bu netip bir zarara yol açar temizlemek ve yağlamak için ne yapmam lazım hangi markaları önerirsiniz.

Yeni mesajlar