Motor alıcam Yardım rica ediyrum

merhaba arkadaşlar bende bir motor sevdasıdır başladı yarış motorlarına acayip ilgim var istanbulda bir yerden hyosung gt250r buldum fakat motordan anlamadığım için nasıldır nedir ne değildir bilmiyorum önceden çinli chopper kullanıyordum ama bu farklı hiç anlamıyorum acaba adamla buluşup bana motoru göstereceği gün motordan anlayan birisi yanımda olabilirmi? en azından şurda şusu var burda busu var sürünce şu sorunu var sakın alma yada motor çok güzel al diye bilecek birisi olursa çok sevinirim körü körünede almak istemiyorum özellikle gt250r kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim

GT250R ile ilgili birçok başlık var. Arama yaparsanız bolca okuyacak materyal çıkacak size..

hyosung GT 250 R kullanıcı olarak motorsiklette boya var mı dikkat et.eğer boya varsa neden olduğunu sor mutlaka.şaseyi kontrol et yamuk yada kaynaklı bir yeri olmasın.grenajları özellikle iç tarafından bak kaynak türü yada yapıştırma gibi bişey olmasın.daha sonra motoruna bak üst kapaklar açılmış mı kontrol et.bunuda vidaların aşınmış mı aşınmamış onlara dikkat ederek nereleri anahtar görmüş anlarsın.daha sonra kullan motorsikleti.1-2 km yavaş rolantinde git ve motorun sesini dinle.frenleri kontrol et.bir ara biraz uzattır motorsikleti ses ve titreşim artıyormu çok dikkat et.egzosa elini koy egzosdan çıkan hava sıralı çıkması lasım.bozuk ve rolantsiz bir hava vermemesi gerekiyor..şimdilik aklıma bunlar geldi.ist'da yaşıyor olsaydım elimden geleni yapardım.umarım yardımcı olmuşumdur

domdom bizde gidicez istanbula gt250r almaya acelen yoksa bekle diycem ama sen bilirsin 2 satıcıyıda aynı yerde buluştururuz bakarız @playboy_77 bu işlerden çok iyi anlıyor yanında olması senin için avantaj olur

Motorun kompresyonunu kontrl et kompresör yapmıyo bilki motor bitiktik :( sesini dinle motorun durumu zaten sesinden belli olur :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar