diimh kullanıcısının son içeriği

1. D

kawasaki z1000sx Vespa takaslı

Başta vespa olmak üzere scooter takaslarına açıktır. 2016 model kawasaki z1000sx , 7000 km de
  2. D

Kawasaki Z1000SX + Full Sistem Akrapovic / 2016

Arkadaşlar, motorumu CC küçültmek istememden ötürü satıyorum. motorumun ilanı aşağıdaki gibidir. euro arttıkça ne yazık ki fiyatı da coşacaktır belirteyim. arzulayan varsa euro allahı görmeden gelsin :D...
  3. D

Kawasaki 1000 sx vs

Arkadaşlar konuyu motor kıyaslamalarında açtım lakin 3 cevap oranıyla istediğim verimi alamadım. o yüzden repost gibi olacak ama burada da paylaşıyorum çünkü eli kulağında ve sonra ah ulan demek istemiyorum. moderatörlerin yanaklarından öper, özrümü dilerim ne başta :) ""Evet arkadaşlar...
  4. D

Kawasaki 1000 sx vs ?!

Evet arkadaşlar. Çalınan er6n'min kasko parası geldi. Aklımdaki iki üç yıllık hayalim olan kawasaki 1000'sx. Lakin grne de size bir danışayım dedim. O kadar çok saplandımki kawasaki ye başka motorlara bakamıyorum bile. Muadillerini adam gibi incelemedim bile. Abi almadan şuna da şu sebepten...
  5. D

İstanbul Moda Kawasaki er6n'm çalındı

34 ub 3345 plakalı motorum kapımın önünden kamyonla gelinip çalınmıştır. Yeşil 2013, akrapoviç egzozludur. Çalana hayırlı olsun dilerim. 10 numara alet çaldı, kızım gibi baktığım motorumu. Ona gösterdiğim aynı ilgiyi göstersin lütfen. İstanbul moda'dan çalınmıştır.
  6. D

Schubert s2 vs shark speedr

Sonunda dün schubert aldım, yola çıktım ve sharkın ne kadar traktör olduğunu anladım. Hayatımda ilkkez başımı dinleyerek motora bindim. Ne vuvuvuvu diye rüzgar sesi, ne trafiğin sesi... Lanet ossun sharka :) dandik malzemenin 10 numara reklamla buluştuğu kask shark. Bütçesi sharka yetenlere...
  7. D

elektronik egsoz susturucu / akrapovic

egsos, egzoz, egsoz vs vs.. akrapovic egsoz aldım kawasaki er6n'm için lakin sesi çevreyi fazla rahatsız ettiği için iki gün sonra gidip susturucusunu taktırttım. lakin egsoz u alma sebebim yüksek süratli seyirde fark edilebilirliğimi arttırmaktı ki susturucuyu takınca tüm bu amaç doğrultusunda...
  8. D

Zincir yağı

Würth kullanıyorum. Würth yerine şunu bunu kullan diyenlere açığım. Wd40 la zincir yağlayanlara da sorum hangi akla hizmet pas açıcı ve kayganlaşsın diye hafif yağ içeren bir sıvıyı deli gibi çalışan bir zincire koruma amaçlı sıkıyorsunuz. 20 km wd40ın yağ özelliğinin koruması. Bilmediğim wd40ın...
  9. D

motorcuların çoğunun embesil olması durumu

günlerdir buraya yazacağım ama hep üşeniyordum. aşağıda hıncal uluç'un yazısını görünce dedim bende yazayım... 1 yıllık motor tecrübemde, yani 6000km lik şehir için sürüş tecrübemde gördüm ki; bana en büyük tehdidi oluşturanlar araçlar değil motorsikletliler. evet arkadaşlar şimdiye kadar hiç...
  10. D

egzoz hakkında bilgi

selamlar :) demin aşağıda başka bir mesajı daha hortlattım ama yeni bir mesajla bilgiye hem daha çabuk ulaşırım dedim, hemde ekstra sormak istediklerim var. kawasaki er6n 2013.... akrapovic egzoz takmak istiyorum. istememin sebebi sesinin de kendi gibi güzelleşmesi. tek egzoz 500 lira. fakat...
  11. D

kedilere karşı önlem

bıktım artık kedilerden . her taraf çamur pati izi. binip işe gidiyorum pantolon leke içinde ... + çizikler cabası. önerileriniz var mı arkadaşlar sokakta duran bir motor için. nasıl çözümler buldunuz? kılıf kapatınca alttan kılıfın içinden de giriyorlar. hatta girip çıkarken sağı solu daha çok...
  12. D

teker lastik önerisi :)

forumda bazı mesajlar var fakat farklı olarak kendi lastiğimide sormak istiyorum. 2013 model kawasaki er6n'm üzerinde stock gelen "dunlop" marka bir lastik var. bu lastik iş görür mü? değiştirmeli miyim? değiştirirsem yerine iyi ne alabilirim. bazı bazı patinaj oluyor, bu yüzden biraz...
  13. D

bazı sorular . . . kawasaki + uzun yol

merhaba arkadaşlar, birkaç soru mu sizlerle paylaşmak istiyorum izniniz olursa; 1) Kawasaki ER6N için baktım ama bulamadım, bir windshield arıyorum uzun yol için. Bilen eden var mıdır? Yurt dışında yada orjinal sitesinde var ama spariş 5-6 haftada geliyor ki ben 2 hafta içinde motorla bir...
  14. D

er6n-ybr125 karşılaştırma / CC yükseltme 125-650 İzlenimler

Evet arkadaşlar. Gelen istek üzerine hem 125 den 650 ye geçince yaşadığım travmaları hemde tecrübelerimi ve bu iki motor arasındaki farkları yazacağım ki benim gibi motor yükseltmek isteyen arkadaşlar olursa en azından bir referans olsun. Önce biraz kendimle soru cevap yapayım. Boyum 186 ...
  15. D

Er6n ilk izlenimler

Arkadaşlar bildiğiniz gibi er6nmi almış bulunmaktayım :) Öncelikle bana abs aldıran bu camiaya şükranlarımı sunuyorum çünkü iki kere kıçımı kurtardı :) Ybr den sonra zorlanacağımı düşünmüştüm ki %100 yanılmışım. Kullanımı bu kadar rahat bir motor. Neredeyse dururken bile ayağımı yere...

Yeni mesajlar