Kawasaki 1000 sx vs ?!

Evet arkadaşlar. Çalınan er6n'min kasko parası geldi. Aklımdaki iki üç yıllık hayalim olan kawasaki 1000'sx. Lakin grne de size bir danışayım dedim. O kadar çok saplandımki kawasaki ye başka motorlara bakamıyorum bile. Muadillerini adam gibi incelemedim bile.

Abi almadan şuna da şu sebepten bak diyeceğiniz motor varsa yazarsanız çok sevinirim, sebepleriyle ama lütfen. Neden onu dediğinizi bileyim çünkü. Kawasaki diyor isenizde gazımı körükleyici şeyler söyler varsa tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Edit: motoru 0 alacağım. Bütçe o yönde düşünülebilir.

Son düzenleme:
Uzun yol için z1000sx harikadır, uzun yol yapıyor gezmeyi seviyorsanız alın çok güçlü, hızlı kaliteli bir motosiklet malum Kawasaki zaten :) Tasarımıda çok iyi.

Belli bir tarzınız var mı? ben naked tutkunuyum gibi ya da ihtiyacınıza göre alıyorsanız ona göre tavsiyede bulunayım. 0 alacaksınız, bütçenizi net bir şekilde belirtin lütfen.

Güzel makine eğerki almak istiyorsan eminim burdaki yorumlar senin fikrini değiştirmeyecek. Ben olsaydım o bütçeyle bir r25 birde 1000rr alırdım :) Sebebi ben olduğum için . Şimdiden ne alacaksan hayırlı olsun tekerin düz bassın önemli olan seni mutlu edecek olan motosiklet.

İkinize de güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Abi bütçem belli bir mebla üzeri banka olacağı için ha 40 olmjş ha 50. O yüzden çok farketmiyo ama bir 1200gs' i karşılayamayacağım da bir gerçek. Valla tarza da gelince hiç grenajlı motor kullanmadım. Hep naked kullandım ama rüzgar yemek istemiyorum artık daha fazla. Bıktım. Bu ön cam inip kalkma olayı da beni çok tavlıyor zaten.

Lakin ducati de yada triumph da falan ne var 1000sx e yakın hiç bilmiyorum mesela

Kawasaki 1000SX sınıfında çok güzel makine bence, ben de çok beğeniyorum. Hayırlı olsun şimdiden. Nedense alakası yok ama HONDA CTX1300'ü çok beğeniyorum bir de, 2.el alacam mutlaka elimde patlayacağını bilsem de. :)

BMW K1300S ya R dusunur muyuz? :) Bir arastirmani tavsiye ederim. Z1000SX de neymis dersin =p

CBF 1000 diyecegim ama artık gelmiyor Tr Yr. O yuzden kesinlikle kawa

BMW K1300S ya R dusunur muyuz? :) Bir arastirmani tavsiye ederim. Z1000SX de neymis dersin =p

z1000 sx ten 20-30bin tl daha pahalı olması? :)

Yamaha'dan FJR1300AE var, kalıplı bir motor, bir bakmanızı rica edeceğim.

bu sanırıım kawanın gtr 1400 ünün muadili.

fjr ve gtr z1000 sx muadili bir motor değil.bunlar daha farklı bir sınıf.ve daha pahalı motorlar.

z1000sx muadili honda da cbf 1000 sayılabilirdi ama artık yok,suzukide gsx-s 1000 var daha ne geleceği ne fiyatı belli.yamahada fz8 sayılabilirdi ama o da eski ve zayıf z1000e oranla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar