kedilere karşı önlem

bıktım artık kedilerden . her taraf çamur pati izi. binip işe gidiyorum pantolon leke içinde ... + çizikler cabası. önerileriniz var mı arkadaşlar sokakta duran bir motor için. nasıl çözümler buldunuz? kılıf kapatınca alttan kılıfın içinden de giriyorlar. hatta girip çıkarken sağı solu daha çok çiziyor şerefsizler.

Kılıfla kapatıp alttan da kancalı lastik geçirirseniz işe yarar diye düşünüyorum.

çok basit bir yöntem çözüm geliyor aklıma motorun yanına köpek bağlarsan kedi gelmez... :D

aştım kendimi valla

:D ben top casein içine köpek koyayım demiştim. takılır orada hem hayvan :D ahsdhashdhas :D

abi kılıf alttan lastikli . genede giriyorlar ya.

kedi kovucu sprayler var . bunuda mı ben söyliyim
usta bi ara arkaya alsana benide hayalim er6 :(

kedi kovucu spreyler varmış onudamız biz söylücez... :D

kediyi kovan koku umarım motor üzerindeyken bilinçinin acık kalmasına engel değildir.

Brandanın altına bir file içinde 5-6 tane naftalin tableti koyuyorum. Dışarısı sıfırın altında bile olsa girmiyorlar. Ama geceleri brandanın üzerine çıkıyorlar, bu kaçıncı brandam unuttum artık... Hepsi kevgir gibi oldu :/ Brandanın üzerine dal koyuyorum, onu düşürüp yine çıkıyorlar... Bir tane sapan aldım en son zeytin çekirdeklerini de biriktiriyorum :D O da işe yaramazsa taşınacağım :D

Hayvancağızlarında tek derdi rahat ve tehlikeleri görebilecekleri yüksek bir yer.

Banane kedisinden diyorsanız.
Brandayı iple güzelce sararak bağlayın. Sararken bir kedi gibi düşünün kedi olsam nereden girebilirdim diye. Ya da sele üzerine eski bir örtü koyun otursunlar üzerinde.

kopek-kedi-tecavuz-35902.jpg

tek care kopek

Kedi kovucu sprey. Kesin sonuç aldığım tek yol.
fakat bi süre sonra işlememeye başladı.
Bende eski bir yatak çarşafı buldum. Onu ilk önce seriyorum arkadaş ona çıkıyor. Üsttede branda ohhh
keyfi yerine geldi. Benim de içim rahat nasıl olsa çıkıyor bari çarşafın üstünde yatsın şero. :)

Motor aldığımıza pişman ediyor bu sevimli yaratıklar. Dün gece branda altına çift mandal taktım, girmemiş kedi. Altları bağlamazsam sabaha kesin pati izleri, kum, toprak, tüy, vs. Ayrıca pencere kenarında pompalı su tabancası tutuyorum, dün akşam birini feci ıslattım :) artık o gelmez. Ama o kadar çok kedi var ki sitede. Gerçi bu yüzden fare yok bizim oralarda.

Naftalin iyi fikir @ormankebabi, deneyeyim ben de.

er6n'yi sokakta mı bırakıyorsunuz ? ben olsam kediden değilde hırsız yüzünden gece gözüme uyku girmez :)

Karabiber de işe yarar. Ben önce peluşla depo başlangıcından kuyruğa kadar kapatıp bağlıyorum peluşu. Eski bir çarşafıda far üstünden plakalığı kapatacak şekilde örtüp baş ve kuyruk kısmından çengelli iğne ile tutturuyorum. Üzerine de brandayı geçirip alttan bağladım mı keyfime diyecek yok. Çarşaf nemi çekmede de işe yarıyor ve motor çürümüyor. Kedi gelsin peluşun üstünde yatsın rahat rahat. Peluşta ayak izi değil sadece tüy buluyorum. Bu konfora ayaklarını silmeden adım atmıyorlar herhalde :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
naftalin iyi çözümdür,ben toz naftalin döküyorum selenin üzerine.

bende burda bi dost edindim hiçde şikayetci değilim motorumu çizmiyor sadece pati izleri var semerde onuda bezle hallediyorum. benim geldiğimi görünce hemen yanıma geliyor yüzüme bakıyor sonra hop motorun tepesine :) sabhlarıda ben uyandırıyorum brandanın altındanda giriyor nasıl yapıyorsa artık ama mutluyuz zarar vermediği için

Kediyle ilgili her başlıkta yazıyorum bunu.
Kovmayın hayvanları.
Pati izinden, çamurundan, kokusundan rahatsız oluyorsanız, depodan artçı selesine kadar uzanan bir örtü serin kaymayacak şekilde.
Hem siz dertten kurtulursunuz, hem hayvanlar rahat eder

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar