Diezs kullanıcısının son içeriği

1. D

Islak yolda kaza

kavşakta yaşanan olayda hiçbir suçum yok hoş bi yanıt olmamış dileğiniz için teşekkürler
  2. D

Islak yolda kaza

Merhabalar yaklaşık 1 yıllık motor tecrübesi olan genç bir kardeşinizim.Maalesef dün öğle saatlerinde hava yağışlıyken talihsiz bir olay yaşadım Ataşehir-Kadıköy istikametinde sürüş esnasında D100 yolunda şerit değiştirirken şerit çizgisinin üstüne denk geldiğim esnada motor altımdan bir anda...
  3. D

TVS Raider'mı Drift L'mi?

En belirgin farkı TVS'nin daha dayanıklı olmasıdır bence.Ayıptır söylemesi eşşeğe biner gibi binen tanıdığım var onun dışında 2 kişi uzun yol yaptılar sanırım şu an motoru 15bin km ye yaklaşmıştır tık demedi.
  4. D

Kavşakta Kaza

merhaba yanitiniz icin tesekkur ederim bulundugum yerde sanirim ustalar o kadar ilgilenmiyor degisim dedi 2 usta da yine de arastiracagim.
  5. D

Kavşakta Kaza

teşekkürler çevrede var galiba 1-2 tane ama yolu tam net görme ihtimali yok gibi başta sinyali olmadığından eminim ama çünkü gideceği yere son dakika karar verip önüme kırdı 1754388538 hocam merhaba gidonu sordum fakat kırılabilir diyorlar değişimden bahsettiler şart mıdır değiştirmek
  6. D

Kavşakta Kaza

yanıt için teşekkürler yarın düz konuma getirip ekleyebilirim grenajda çok hafif çatlak mevcut o da plastik kaynağıyla düzeltilir mi
  7. D

Kavşakta Kaza

https://ibb.co/Y7gkCwZK öncelikle motorumun çok şükür büyük sorunu yok bende hasarsız atlattım fotoğrafta fazla yamuk duruyor ama sağlam kısımla kıyaslayınca 3-4 cm lik bir fark var gibi.düzeltilmesi mümkün müdür merak ettiğim bu. 2. olarak https://ibb.co/JjMSKwVz ben burada kendimi sarıyla...
  8. D

NS200 UG alınır mı ve piyasası nasıl?

Sanırım biraz daha nakiti toparlayıp düşük km 2.ele yöneleceğim gibi
  9. D

işte maalesef şu an için elimde alacak nakit yok yoksa dediğiniz gibi yapmayı düşünmüştüm.😅
  10. D

benim için önemli olan fazla zarar etmeden satabilecek miyim d250 lilerin piyasası allak bullak bi şey mesela ben en fazla 4-5bin km koyup mümkün mertebe 177 verdiğim motoru 140-150 bandında satabilmek istiyorum
  11. D

Merhabalar şöyle ki yakın zamanda ns200 ug modelini almayı düşünüyorum ödemeyi kredi kartıyla yapacağım için aynı fiyatta 2. el başka markalara maalesef gidemiyorum.Asıl soruma gelecek olursak bu motor alınır mı? Eksileri artıları nelerdir? Keza alırsam 4-5 ay içinde mt-25'e geçmek istiyorum...

Yeni mesajlar