Kavşakta Kaza

https://ibb.co/Y7gkCwZK
öncelikle motorumun çok şükür büyük sorunu yok bende hasarsız atlattım fotoğrafta fazla yamuk duruyor ama sağlam kısımla kıyaslayınca 3-4 cm lik bir fark var gibi.düzeltilmesi mümkün müdür merak ettiğim bu.
2. olarak https://ibb.co/JjMSKwVz
ben burada kendimi sarıyla karşı tarafı mavi ile gösterdim olay kavşağın içinde yaşanıyor arkadaş en sağda sinyalide yanmıyordu ben de düz gideceğini düşündüm haliyle ama en sağdan bir anda en sola kırdı ve sol arka çamurluğuna çarptım kavşak içindeyken sinyali yoktu olsa ona göre davranırdım fakat tam döneceği zaman verip vermediğini hatırlamıyorum.

Motosikleti
Ns200 15"
Gidon çektirme ile düzelir, gidonu düz konuma getirip fotoğraflasaydınoz daha net olurdu.

Sinyali vermiyorsa hatalı manevradan asli kusurlu sayılılır dönerken değil dönmeden önce verilmesi gerekir sinyalin yine kusur
Sende de delil yok galiba kamera falan
Geçmiş olsun

Sinyali vermiyorsa hatalı manevradan asli kusurlu sayılılır dönerken değil dönmeden önce verilmesi gerekir sinyalin yine kusur
Sende de delil yok galiba kamera falan
Geçmiş olsun
teşekkürler çevrede var galiba 1-2 tane ama yolu tam net görme ihtimali yok gibi başta sinyali olmadığından eminim ama çünkü gideceği yere son dakika karar verip önüme kırdı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gidon çektirme ile düzelir, gidonu düz konuma getirip fotoğraflasaydınoz daha net olurdu.
hocam merhaba gidonu sordum fakat kırılabilir diyorlar değişimden bahsettiler şart mıdır değiştirmek

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Cektirme yapmadan önce gidon üzerindeki donanim sökülüp sicak hava üfleyici ile bolca isitilir ise kirilna ihtimali oldukca azalacaktir
Bu kadar uğraşacak ustanın işçilik bedeli ile yeni gidon alıp taktırmak aynı paraya gelebilir gibi.
Yani düzgün iş yapacak usta daha çok zaman harcayacak haliyle işçilik isteyecek, kaç para bir gidon? yeni gidon takmak her türlü işçilik olarak daha az olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar