derdalan kullanıcısının son içeriği

1. derdalan

nereye binicez!

Şimdi şöyle Motora başlayalı bu yaz iki sene olacak orta yaşlarda denilecek bir yaşta 33 yaşında motor kullanmaya başladım. Motosiklete Suzuki VanVan 125 ile başladım. Bu motoru almamdaki en büyük etken VanVan'ın şekli şemalı yuvalak hatlarıydi. Hayatta köşeli şeyleri insanlar da dahil olmak...
  2. derdalan

5 yaşında 1500 km'de

Sahibindende takip ettiğim bi motor var. Neredeyse 1 senedir motosiklet mağazasında. Pek tutulan bir model olmadığı için muhtemelen satılmıyor. Motor 2012 model belli ki sahibi bir sezon kullandı kullanmadı mağazaya sattı. Bu motor 15bin km'de olsa inanın daha az killanirim. Km'sini orjinal...
  3. derdalan

Royal Enfield bu sefer yapt!ı Interceptor 650 ve Continental GT 650

Daha ro demeden titreşimden bahsettiren ingiliz firma bu sefer çift silindir 650'lik etmiş ve titremişimin olmadığından bahsediliyor. Geçen sene ülkeye tek silindir 535 cc olarak gelen continental bu sene interceptor ile birlikte aynı motor bloğu ile 47 beygir olarak (A2 ehliyete uygun) piyasaya...
  4. derdalan

Elimde bi kaç bişi var (revit içerir)

gençler, Elimde kullanmadığım, kullanamadığım veya kullanmak istemediğim bir kaç bişi var elden ele gezdirirsek piyasata sıcak para sokalım. Revit kışlık mont 2 tane cross motor için eldiven (veya bisiklet) 1 tane motor veya bisiklete uygun 29 lt çanta (kask sığmaz) 1 tane kışlık su geçirmez...
  5. derdalan

dizlik dosyası

gençlerbirliği selam özet geç diyenler için merakım dizlik mi uygundur yoksa pantolondaki diz koruması yeterli midir? şimdi pantolondaki diz korumalar avuç içi kadar oluyor sadece diz kapağını koruyor kaza anında kayar mı oynar mı ayrı bir soru işareti? Dizlikler ise daha uzun kaval kemiğini...
  6. derdalan

Revit Woodbury sıfır

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-kask-kiyafet-ekipman-revit-woodbury-sifir-451344029/detay
  7. derdalan

A2 ehliyet ile 773 cc motosiklet kullanabiliyorum?

Aklıma takılan bir soru A2 ehliyet için limit cc ile değil kw ile olduğunu okudum şimdi kawasaki w800 modeline bakınca motor 773 cc fakat 35 kw A2 için cc farketmeksizin sadece ve sadece kw'a bakılıyor yanlışım yok değil mi? https://www.motorcular.com/tr/site/modelTanitim/626
  8. derdalan

soft top case

Selam gençler Şimdi bi top case olayına girmek zorundayım ama olmuşken güzel kullanışlı ve güzel görünümlü olsun istiyorum. önce motorun arkasına bi valiz sabitlemeyi düşündüm sonra internette lazy rider diye bir çantayı gördüm. İnanılmaz hoşuma gitti ama malesef ne almanyadan sipariş...
  9. derdalan

Kask can acıtıyor

yaklaşık 10 ay önce motor alınca hemen bir mağazaya çekip iyice bi kask aldım (shoei qwest) kafama cukka oturdu mutlu mesut kullanıyodum ta ki uzun yol yapana kadar. Normalde hep şehir içinde kısa süreli zaman diliminde kullandığım için farketmemiştim ama kask yaklaşık 1 saat kullanım sonunda...
  10. derdalan

canınız acıyabilir

ekipmansız bir şekilde ortalama 40 km hızla giderken yan yatıp hepi topu 3 metre sürüklenirsek ne olur? https://www.youtube.com/watch?v=9dw5Ccsv-XA
  11. derdalan

sissy bar olayı

Selam gençlerbirliği.. Suzuki vanvan'a sissy bar taktırmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Bu modele uygun üretilmiş bir sissy bar yok. Bir demirci ustasına gidip yaptırıyo muyuz yoksa beğendiğimiz bir sissy bar'ı alıp demirci ustasına mı kaynak yaptırıyoruz aldığımız yer mi bizi...
  12. derdalan

Plakam düştü! Ne yapmalıyım?

iyi de mühürlü olması için ancak trafiğe başvurmak gerekiyo yanlış anlamadıysam bu da 200küsür TL ediyo işte :/
  13. derdalan

Plakam düştü! Ne yapmalıyım?

merhaba gençler ben de bugün plakamı düşürdüm şimdi 200 küsür tl vermek çok koyacak gerçekten ama internetten bakınca app plaka yüzünden ceza yiyen sürüsüne insan var hatta arabayı bağlayan polis bile var :/ yine de app plaka yap mı dersiniz?
  14. derdalan

Egzoz leke

Gençler egzozda lekeler olmuştu motoru yıkadım geçmedi nedir bunlar nasıl geçer var mı bilen eden? http://i.hizliresim.com/j8Lknj.jpg
  15. derdalan

6 ayın ardından samimi değerlendirmeler

Selam gençlerbirliği. Ben motorla geç tanışanlardanım yaşım 34, 6 ay önce ilk motorumu aldım. Motorumu almadan önce pcx almaya karar vermişken sıçarım scooterına az şekil olsun tarz olsun diyip 2. el suzuki vanvan aldım. Öncelikle Suzuki VanVan'dan çok memnunum onu diyim ama 6 ay sonunda şunu...

Yeni mesajlar