5 yaşında 1500 km'de

Sahibindende takip ettiğim bi motor var. Neredeyse 1 senedir motosiklet mağazasında. Pek tutulan bir model olmadığı için muhtemelen satılmıyor. Motor 2012 model belli ki sahibi bir sezon kullandı kullanmadı mağazaya sattı. Bu motor 15bin km'de olsa inanın daha az killanirim. Km'sini orjinal olduğunu dusunerek bu kadar uzun sure kullanılmadan tutulan bir motorda ne gibi sıkıntılarla karsılaşabilirim?
Ornek vermek gerekirse lastikler akü balata bunlar km bazında eskimese de omru biter mi ve veya bunun gibi şeyler?
Teşekkürler..

Koleksiyonluk makinaysa kullanılmamış olabilir :mrgreen: yoksa kimse vitrine koymak için motor almaz. Lastik akü kesin pert olmuştur, cok uzun süre hiç çalışmadıysa mekanik sıkıntıda olabilir.

Kawasaki W800 mü ? Eğer oysa ben de takip ediyorum. Paran varsa düşünme al.

Sahibindende takip ettiğim bi motor var. Neredeyse 1 senedir motosiklet mağazasında. Pek tutulan bir model olmadığı için muhtemelen satılmıyor. Motor 2012 model belli ki sahibi bir sezon kullandı kullanmadı mağazaya sattı. Bu motor 15bin km'de olsa inanın daha az killanirim. Km'sini orjinal olduğunu dusunerek bu kadar uzun sure kullanılmadan tutulan bir motorda ne gibi sıkıntılarla karsılaşabilirim?
Ornek vermek gerekirse lastikler akü balata bunlar km bazında eskimese de omru biter mi ve veya bunun gibi şeyler?
Teşekkürler..

Sahibinden ilanı takip ederek bir sonuca ulaşmak imkansız. Adam oraya herşeyi yalanda yazmış olabilir. Canlı kanlı görmelisiniz motosikleti. lastik durduğu yerde biter evet bitmesede sertleşir ve kullanmaya başladıktan kısa süre sonra çatlamalar yapar. Aküde biter fakat mağaza bunun önlemini almıştır ve aküyü sökmüştür. Satış yapılacağı zaman aküsünü doldurup takarlar. Uzun süre yattığı için yağını değişirsin depoyu temizlersin sonra devam edersin. Mağaza olduğu için yarın bigün bir yamukluk çıkarsa adamlara gider konuşursun. Yada almadan aklına gelen herşeyi git canlı canlı konuş.

[/COLOR]
Kawasaki W800 mü ? Eğer oysa ben de takip ediyorum. Paran varsa düşünme al.
;) abi
param olsa bi dakika durmayacağım da işte durumları zorlarsam üstune ekstra ne gibi şeyler çikar ya da çikar mi meraklardayım ya da al da beni buyuk bir masraftan kurtar içimdeki seytanı durduramiyorum ehehe :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:25 ----------

Sahibinden ilanı takip ederek bir sonuca ulaşmak imkansız. Adam oraya herşeyi yalanda yazmış olabilir. Canlı kanlı görmelisiniz motosikleti. lastik durduğu yerde biter evet bitmesede sertleşir ve kullanmaya başladıktan kısa süre sonra çatlamalar yapar. Aküde biter fakat mağaza bunun önlemini almıştır ve aküyü sökmüştür. Satış yapılacağı zaman aküsünü doldurup takarlar. Uzun süre yattığı için yağını değişirsin depoyu temizlersin sonra devam edersin. Mağaza olduğu için yarın bigün bir yamukluk çıkarsa adamlara gider konuşursun. Yada almadan aklına gelen herşeyi git canlı canlı konuş.

Teşekkurler dostum bilgilendirme için. Motor başka bir sehirde istanbulda olsa muhtemelen satilirdi. Motorun uzun sure kullanılmaması motor aksamı ile ilgili bir sıkinti teşkil etmiyor anladığim kadarıyla ?

Son düzenleme:
Bir şey olmaz ama sürmeden önce yağını değiştirip bakımını yapmak gerekir. Ben alabilsem alacağım zaten. Geçen gün bayide bir tanesine oturdum, şahane motor. Oturuş pozisyonu, rahatlığı tam istediğim gibi.

Km si çokmuş yaw.
Ben 5 yaşında ybr yi 1000 km de iken almıştım.. ;)
Çok ciddiyim,hatta 2011 deki açtığım konularda bulabilirsiniz..

Türkiyede 2.el sadece 2 tane var ikiside aynı mağazada :) Diğeride 2013 model 3 bin km :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar