Deadly Sto(R)m kullanıcısının son içeriği

1. Deadly Sto(R)m

İyilik peşinde koşuyorum!

Sevgili arkadaşlar, Adımadım iyilik peşinde koşmaya önce Darüşşafaka için başlamıştım. Sonrasında ÇYDD-Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne yardım toplama amacı ile İstanbul Maratonu ve Yarı Maratonunda koşmuştum. 6 Kasım Pazar günü ise TEGV-Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı için koşacağım. Daha...
  2. Deadly Sto(R)m

İyiliik peşinde koşuyorum!

Sevgili Motosiklet.net ailesi, Hatırlayan üyelerimiz vardır, 2021 Kasım ayında İstanbul Maratonu'nda Darüşşafaka için iyilik peşinde koşmuştum. Bu sefer 27 Mart Pazar günü İstanbul Yarı Maratonu'nda da Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği için koşacağım. Desteğiniz için şimdiden teşekkürler...
  3. Deadly Sto(R)m

Kar altında sürüş keyfi (3D video)

2017 yılından bir videoma denk geldim arkadaşlar. En yüksek çözünürlükte 3D izleyebilirsiniz... Özlemişim... :pale: https://youtu.be/5929ywUjYBQ
  4. Deadly Sto(R)m

Darüşşafaka için desteğinizi bekliyorum

Sevgili motosiklet.net Ailesi; Darüşşafaka için 7 Kasım 2021 Pazar günü iyilik peşinde koşuyorum! İstanbul M-2021-Darüşşafaka-Söz Konusu Eğitimse Yardıma Koşarız projesi için İyilik Peşinde Koşarak, adımlarıma anlam katacağım. Koşumu desteklerseniz beni çok mutlu edersiniz. Şimdilik hedefim 1...
  5. Deadly Sto(R)m

Kasko hakkında ufak bir soru

Merhaba arkadaşlar, geçmişte tam ziyaya uğramış bir motosiklete kasko yaptırabilir miyim? Ağır hasar olunca yapılmıyor diye biliyorum ama tam ziya konusunda emin olamadım.
  6. Deadly Sto(R)m

10.000 TL motosiklet tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, mevcut koşullarda malesef bütçemi yedim bitirdim ve 10 bin lira civarında kaldı. Scooter harici ne önerirsiniz? Cross/enduro olursa tadından yenmez, ama diğer önerilere de açığım. Elektrikli bisiklet veya scooter al demeyin lütfen :) Not: Her gün 50km yol yapıyorum...
  7. Deadly Sto(R)m

Yurtdisindan alisveris (XLmoto.com)

Bugune kadar yurtdisindan fcmoto, getgeared.co.uk ve maximomoto.com sitelerinden alisveris yapmistim. Sadece maximomoto aldigim montu normal TNT ile gonderdigi icin posta yolu ile alisverise girmemisti ve neredeyse mont ucreti kadar da ithalat vergisi vermistim. Digerleri %18 vergi ile sorunsuz...
  8. Deadly Sto(R)m

Sabah sabah kim atti bu mesaji)

Itiraf edin, hanginiz atti bu mesaji. Soz, kizmayacagim 😁 9 zorlarsa, 7 ver anlasalim derim 🤣
  9. Deadly Sto(R)m

Ağırlık / Güç ilişkisi

Arkadaslar hali hazirda 3 yildir sahip oldugum XT660R'i degistirip degistirmeme arasinda gidip geliyorum. Aklimdaki soru sudur: 180 kg 50 beygir motosiklet ile 130 kg 30 beygir motosiklet karsilastirmasi yapilabilir mi? Ya da ne kadar bilgi verir bana?
  10. Deadly Sto(R)m

[ANKET] Motosiklet fuarına gittiniz mi? Neden?

Yorumlari alalim...
  11. Deadly Sto(R)m

Motosikletin altindan cikmis vida, nedir? [Video]

Dun aksam motosikleti yikarken farkettim, motosikletimin altinda hareket eden bir parca var. Vidasi cikmis gorunuyor. Nedir? Ne degildir? Aciliyeti nedir?
  12. Deadly Sto(R)m

Trafik cezası geldi. Ne yapardınız? [Fotoğraflı / Anketli]

Gecen hafta sali gunu trafik cezasi yemisim. Kurallara genel cercevede uyan birisi olarak 12 yilda tek ceza yemeyen ben, bu cezayi da neden yedigimi hala bilmiyorum. O gün de şansıma kameram kayıtta değilmiş, büyük ihtimalle şarjı bitmiştir. Benim yerimde olsaniz ne yapardiniz?
  13. Deadly Sto(R)m

Sogutma sistemi sorunu (Videolu)

Arkadaslar merhaba, Bu sabah 10 dk surus sonrasi hararet lambasi yaninca motoru benzin istasyonuna cektim. Radyator kapagini actim ve 1 litreden fazla su eksiltmisti. Ekledim ve video cektim. Asagidaki 2 video hakkinda yorum yapabilir misiniz? Sogutma sistemim saglikli mi veya sorun nedir...
  14. Deadly Sto(R)m

Fan acma konusu

Bugun 1. koprudeki intihar vakasi nedeniyle trafik Haciosman'a kadar uzamisti. Dur kalk giderken Levent civarinda hararet isigi yandi. Motoru kenara cekip 10-15 dk motoru dinlendirdim. Bir sure sonra hararet isigi sondu, 96 dereceye dusunce fan da kapandi. Benim sorum ise su, normalde XT fani...
  15. Deadly Sto(R)m

Koruma demirine LED montajı

Merhaba, Koruma demiri üzerine aşağıdaki LED aydınlatmaları bağlamak istiyorum. Ama bu ledlerde 28mm bağlantı yerine düz bir parça var. Onu da koruma demirine nasıl takacağıma karar veremedim. Montaj yapabileceğim yerleri yeşil okla işaretledim ama ön taraftaki yeşil oka montaj yapmak...

Yeni mesajlar