darkeagle kullanıcısının son içeriği

1. darkeagle

Hem Buharcı hem de Gazcı

Gerekli malzemeler 1-Aspire breeze kit 2-Telefon tutacağı spiral çubuklu olandan 3-Motosiklet(marka ve modelin önemi yok) Geçelim resimli anlatıma öncelikle aşagıda ki kit den almanız lazım çünkü herhangi bir basma düğmesi olmadan sadece nefesinizi çekince buhar gelen cihaz şimdilik bu ve...
  2. darkeagle

Motosiklete binmemişsen okuma

Motosiklete binmemişsen okuma Binmemişsen sen motosiklete hiç ,okuma sakın bu yazdıklarımı. Fazla gelir sana bu özgürlük haykırışları. Korkarsın kendi kendine, ne oluyor demeden olursun sosyalist örgüt sempatizanı. Tutmamışsan gidonundan, ellerin kavuşmamıştır bir sevgili avucundaki terin...
  3. darkeagle

Öpücük alma tekniği

Öpücük alma tekniği Bu konuyu açmamın nedeni unutamadığınız sürüş anılarınız http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/69654-unutamadiginiz-surus-anininiz.html yazısına remzi_39’un yazmış olduğu anısı ilham vermiştir. Özetliyorum: Remzi kız arkadaşını bırakırken ısrarla arkadaşının Remzi’yi...
  4. darkeagle

Bir arkadaşımızı daha kaybettik

Böyle bir konuda başlık açacağımı hiç düşünmemiştim. Malesef hayat da gördüğünüz ve duyduğunuz şeylerin sizlerin yakınlarının başına gelmiyecekmiş gibi hisse kapılıyorsunuz. Birgün karşınıza çıktığında da acıyı çekenlerin ne denli derin yaşadıklarını daha iyi idrak ediyorsunuz. Dün 25...
  5. darkeagle

Unutamadığınız sürüş anınınız?

Unutamadığınız sürüş anınınız Her motosikletçinin hiç unutamadığı bir sürüş karesi vardır beyninin en mutena yerinde. Benim ki bir gün geziye çıktığım Ege sahillerinde yaşandı. Sizlere o anın çerçevelenmiş karesini tasvir etmeye çalışacağım. Ayvalıktaki Cunda adasından Patriçya koyuna giden...
  6. darkeagle

Sessiz Motosikletçi

SESSİZ MOTOSiKLETÇİ Artık demir atı almak günü gelmişse zamandan Meçhule giden bir Motosiklet kalkar bu garajdan. Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol; Sallanmaz o kalkışta ne mendil, ne de bir kol. Arkada kalanlar bu seyahetten elemli, Günlerce siyah ufka bakar gözleri nemli, Biçare...
  7. darkeagle

[Mt İstanbul] 18 Eylül İftar ve Bayramlaşma fotoları

Katılan herkese çok teşekkür ediyorum . Bu etkinlik fotolarını bu topik altında toplayalım . ---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:49 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:30 AM ----------
  8. darkeagle

Parayı da Bilgiyi de Sevgiyi de paylaşın(Shuleye)

Geçen gün Çingene ile çıktık şöyle bir dağ bayır havası almaya. Memleketimin ağaçlarında şeftaliler ne kadar büyümüş , kavunları ne kadar kokuyor,İncir ballandı mı, üzümler tatlandı mı, Armut dalda sulanmış mı keşfine çıktık. Yalova feribotuna bindik hemen yanımıza İri bir enduro geldi . Baktım...
  9. darkeagle

Çingene ile Zeytin ve deniz

Çingene ile zeytin ve deniz ….. Gidiyorum diye yazdığım mitolojik yola çıkış yazısına gösterilen ilgiye teşekkür etmekle başlayalım. Ve sipariş veren arkadaşlarımızın da siparişlerini zevkle yerine getirdiğimden emin olsunlar. Aşağıda ki fotolarda da kanıtlarını göreceklerdir . Programı...
  10. darkeagle

Çekici ama aynı zamanda Motosiklet

Japonyada kullanılan bu yöntem ile sıkışan trafiğinin sebebi bir araca ulaşmaktaki zorluk olan daha geniş bir çekiciyle gitme sorunu ortadan kalkmış oluyor.
  11. darkeagle

Gidiyorum

Gidiyorum Apollonun tanrısı ilan ettiği topraklara gidiyorum. Kral Zeusla Madra dağında dünyanın en bol oksijenini cigerlerime doldurmaya gidiyorum. Pergamon Akrepolünü demir atımın egzoz sesiyle çınlatmaya gidiyorum. Mitolojinin en güzel kadını Helenin ayak izlerine teker izlerimi bırakmaya...
  12. darkeagle

Gidiyorum...............

Gidiyorum Apollonun tanrısı ilan ettiği topraklara gidiyorum. Kral Zeusla Madra dağında dünyanın en bol oksijenini cigerlerime doldurmaya gidiyorum. Pergamon Akrepolünü demir atımın egzoz sesiyle çınlatmaya gidiyorum. Mitolojinin en güzel kadını Helenin ayak izlerine teker izlerimi bırakmaya...
  13. darkeagle

Motosikletinizin markasını söylerken ne hissediyorsunuz?

Motosikletinizin markasını söylerken ne hissediyorsunuz? Motosiklet kullandığım yıllar içinde kullanıcıların ve benim şahsi gözlemlerim sonucu elde ettiğim bazı tespitler oldu. Bu çıkarımlarım tamamıyla benim fikirlerimdir ve başka kişiler çok farklı hislerde olabilirler .Şimdiden hepsinin...
  14. darkeagle

Bir pazar günü mücadelesi

Aylardan temmuz yıllardan iki binli yılların dokuzuncu yılı bir pazar sabahı. Meteroloji bir haftadır iki kıta arasında kalan bu şehir ve civarına sağanak yağmur tahmini biçmiş. Sizde miskin miskin sabahın bir saatinde hiç hedefsiz yataktan devrile devrile çıkıyorsunuz. Balkonda kahve keyfini...
  15. darkeagle

KIz kulesine karşı Tükkan ahalisi ve caddebostan

Dün gece Tükkan ahalisinden bir grup ile caddebostan tayfası salacakta buluştu fotoları iftiharla sunar:P