Darkcity2000 kullanıcısının son içeriği

1. Darkcity2000

Bmw'nin show yaptığı hollywood filmleri..Paycheck

2.37 den itibaren aksiyon başlıyor
  2. Darkcity2000

Yanan VFR..

Huzunlu ve sasirtici bir video..
  3. Darkcity2000

Bu video yu cok sevdim

Japon kadin polislerin bu kez nasil dustuklerini gosteren harika video, izlemeyenlere gelsin.. Bu arada on ve arka korumaliklar ne guzel gorevini goruyor..
  4. Darkcity2000

Gumruk muafiyeti 30 euro'ya dustu

Hadi hayirli olsun aliexpressten siparis verirken dikkat edin, Bu arada bu aksam itibari ile benzinede 10 kurus zam, durmak yok yola devam hadi bakalim bekleme yapmayalim...
  5. Darkcity2000

Yokus nasil cikilir

Evde kendiniz denemeyiniz, alicinizin ayarlari ile oynamayiniz.
  6. Darkcity2000

Ölüm Freni

Arkadas teknigi zor olsada bulmus, buyrun ölüm freni tekniği
  7. Darkcity2000

Kazaya bakin siz.....

Vay canina sayin seyirciler...
  8. Darkcity2000

Bir de bu acidan bakin

Tam bir viraj egitimi gibi, konum, yatis, bakislar... ayrica gorsel show...
  9. Darkcity2000

Bugün ben lerimi aldırdım

5 dk da 4 tane et beni aldırdım özel hastanede, lazer benzeri ısı kaynağı ile doktor alıverdi.. Hic acımadı varsa et benleriniz kurtulun, her dakika bir yere takılan benlerime güle güle bilseydim bu kadar basit ve acısız olduğunu daha önce yaptırırdım...
  10. Darkcity2000

Tolga Basol - Ride Must Go On !

Az daha koy ybr allardan bıktıysanız Tolga Basol un gezi videoları ile biraz mest olun... Bir çok kez verilmiş olabilir, o kadar çok videosu varki.. o kadar çok emek harcanmışki.. Bir Türk olarak da insan gurur duyuyor ... mekanlar çekimler motorlar... izlerken sesi açmayı da unutmayın..
  11. Darkcity2000

Ebay paypal sorunu icin..

https://www.ebaypaketim.com Boyle bir site var, kullanan varmi?
  12. Darkcity2000

Sofor var sofor var..

13. Darkcity2000

Köpek sürüsüne karşı örnek bir direniş.

Video her ne kadar bisiklet sürücüsü ile ilgili olsada köpek sürüsüne karşı aynı tavrı sergilemek gerekiyor. Herzaman sürüyü karşınıza alın ve yaptıklarının yanlış olduğunu belirtecek yüksek sesli bağırın. https://www.izlesene.com/video/bisikletle-gezen-adamin-onunu-kesen-kopekler/6680278
  14. Darkcity2000

Ankara Eskishiryolu konutkent girisi kaza

Duyan goren varmi, bizim kizlarin okulunda bir ogretmen beyfendiymis, genc bir arac surucusu carpmis, yaralanan beyfendinin dalagi hasar almis akciger delinmis, beyinde kanama varmis, sol kalca parcalanmis, gogus kemikleri kirilmis yogun bakimda hayat mucadelesi veriyormus, cok uzuldum duyunca...
  15. Darkcity2000

Jack'in Motoru (Oblivion)

Oblivion severler :

Yeni mesajlar