Ebay paypal sorunu icin..

gümrük olaylarını falan kendileri mi hallediyor acaba. eğer garantiyse güzel

Hem paypal kullanmiyoruz hemde TR ye gonderilmeyen urunleri siparis edebiliyoruz.. beni direk paypal kismi ilgilendiriyor kredi karti ile oraya odeme yapiliyor anladigim kadariyla..

gerek yokki buna

ben ebay üzerinden alış veriş yapabiliyorum halen paypalı kullanmadan :)

Amerikadan iste gibi çalışıyor. Ödemeyi onalara yapıyorsun. Onlar ebaydan satın alıp amerikadaki adrese göndertiyorlar. sonra ordan UPS ile senin adresine yollanıyor.
Ama ups ile gümrüğe takılırsa yandın. Bi sürü masraf. ptt ile gelseydi posta memuruna gümrük ücretini verip hallediyorsun çok basit bir şekilde

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
pay pal ile alış veriş yapabiliyorsunuz ,
Ürünüm çok hızlı geldi gayet de güzel :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Kredi kartını tek seferlik diye tanımlıyorsun ve hep ondan ödüyorsun

nasıl yani

pay pal ile alış veriş yapabiliyorsunuz ,
Ürünüm çok hızlı geldi gayet de güzel :)

[url]http://i.hizliresim.com/LQ287z.jpg[/url]

nasıl?

hayır şuan normal şartlarda ebaydan alışveriş yapamıyoruz türkiye olarak çünkü ebay paypal dan ödeme kabul ediyordu sadece ve paypal türkiyeye kapattı, gümrük olayları falan hep aynı alakası yok ödemeyle

Gümrük mevzuatını aşmanın sitelerle vs hiç bir alakası yok.Eğer mal yasaklı sınıfındaysa geçmesi tamamen şans.Ben uzun zamandır yurtdısından elektronik sigara vs gibi şeyler getirip satıyorum.Son 3 4 aydır gümrükde kus uçmuyor.

Yasaklı olmadıkdan sonra korkmayın ,en fazla paketinizi açarlarsa + 1 2 tl gümrüğe sunma masrafı oluyor.Paypal gidince yurtdısı sitelerden alışveriş yapmak iyice zorlaştı.Azıcık yolumuzu buluyorduk onunda önünü kestiler.

Eldiven kask koruma vs ne alırsanız alın yanlışlık yapmadıkları sürece gümrüğe takılmaz.

ebay'a misafir olarak giriş yapıyorsunuz, ürünü alıyorsunuz, kredi kartı ile ödemeyi seçiyorsunuz, ülke olarak Kıbrıs seçtim ve iş bankası sanal kartımla ürünü aldım, tracking number ile yolladılar, ürünü beklemekteyim ...

hocam, kıbrıs'ı seçme olayını anlamadım. adres olarak orayı gösterdiyseniz ürün nasıl elinize ulaşacak?

ebay'a misafir olarak giriş yapıyorsunuz, ürünü alıyorsunuz, kredi kartı ile ödemeyi seçiyorsunuz, ülke olarak Kıbrıs seçtim ve iş bankası sanal kartımla ürünü aldım, tracking number ile yolladılar, ürünü beklemekteyim ...

Takip nodan sorgu yaptığınıza hangi ülkeye gönderildiği yazması lazım. Sizde neresi görünüyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar