Bu video yu cok sevdim

Japon kadin polislerin bu kez nasil dustuklerini gosteren harika video, izlemeyenlere gelsin.. Bu arada on ve arka korumaliklar ne guzel gorevini goruyor..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Böyle nasıl kullanıyorlar hayret ediyorum.Bizim cbf ile viraja girerken bile ırc ler bırakıyor bu kadar yatırmaya neler olur allah bilir:queen:

Böyle nasıl kullanıyorlar hayret ediyorum.Bizim cbf ile viraja girerken bile ırc ler bırakıyor bu kadar yatırmaya neler olur allah bilir:queen:

Burada agirlikli fren kullanilarak manevra yapiliyor... yerin kuru islak olmasida pek birsey farketmiyor.. gymkhana egitimleri veren hocalar var aslinda bu egitimleri butcesi olan herkes almali..

vfr lerin güzelliğini napıcaz:joker:

bir de teknik dikkatimi çekti motor düştükten sonra kaldırırken eliyle yan sehpayı açıyor ki ilk kaldırışta uygulanan fazla kuvvetin etkisiyle motor sola devrilmesin,güzelmiş.

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
Büyük motordan korktum arkadaş. Gaza dokunuyorsun kayıyor, frene dokunuyorsun kayıyor.
Gayet eğitimli sürücüler, büyük bir hata yapmamalarına rağmen her virajda kaza yapıyorlar.

Eee hiçkimse anasının karnında öğrenmiyor bu mereti, en güzel kanıtı da bu video olmuş :)

Öyle üst düzey sürücülerin deli gibi viraj yapığı, şiir gibi motosiklet sürdüğü gymkhana videolarını ağzımızın suyu akarak izliyorduk. Ama o noktaya gelene kadar ne kadar emek verdiklerini, kim bilir kaç kere motoru yatırdıklarını görmüyorduk, görmüş olduk böylece.

Koruma demirleri de vazifesini tam yapıyo çizik olmadı motorlarda be:p

Gerçek eğitime iyi bir örnek.. Düşmeyi,yatmayı,kalkmayı tam öğreniyorlar... Paylaşım için teşekkürler..

Bi insan evladi da o sulu yeri cali supurgesiyle supuruvermemis yaw. Suya giren gaz acarken dustu hep. Ne var lan bi siliverseniz orayi, elinize mi yapisir? Anca kirmizi bayrak salla salatalik kafali japon askeri seni.

Mersin İl Temsilcisi
Çok fazla yatma var.. sasirdim ilk önce ama pist usulü dönmeye çalıştıklarını fark ettim.
Korumalıklara bayildim...
Trafikte görünür yapıp kullanmalı.

Eğitim dediğin budur, dayak yiyerek dövüşçü olmak.
Yanlız motor korumaları asrın icadı resmen ya, kendini koruduguyla kalmıyor, sürücüsunünde bacakları koruyor :queen:

Hoşuma gitti adam gibi eğitim keşke biz de alabilsek. Korumalar gerçekten güzel olmuş üzerine reflektörlü şerit çekilse trafikte nasıl olur acaba? Bir de neden yarım kask acaba, belli bir sebebi varmı ki ?

Super Moderator
Bu kadar düşüyor olmalarının sebebi timing.
Gazı hiç normal açmıyorlar, sarması çok doğal.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu motorlara takılan korumaları nerden bulcam yoksa özel yapımmı ?

Ben yetenek olarak eksiklik görmedim çok iyi bir eğitim aldıkları belli.Düşmelerinin genel sebepleri kısa süre yapmak amacı ile gazı çok ani açmaları ve bayan sürücülerin bacak kaslarının motoru yatar pozisyonda tutmak için yeterli güce sahip olmaması.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar