Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba voge sr3 yağ filtresi nereden bulabilirim ve servis bakım ışığı nasıl söndürülüyor bilen var mı?
Yetkili serviste bakım yaptırdım ellerinde yağ filtresi yoktu ve servis ışığını söndüremediler?şaka gibi değil mi?
Arkadaşlar merhaba Amerikada yaşamaktayım. 2021 model piaggio Liberty motosikletim var. fakat ön far çalışmıyor. tüm Sigortalar sağlam geçtiğimiz günlerde motosiklet servisine götürürken far kendi kendine çalışmaya başladı. serviste hiçbir sorun bulamadılar. daha sonra aynı sorun tekrar...
Merhaba Arkadaşlar
Bende 1992 Model MZ etz 251 var.
Bildiğiniz üzere bu motorlarda elektirik marşı(marş motoru) yok.Kick start ile çalışıyor.
Şimdi bendeki motorun kick startı süper tek vuruşta çalışıyor.
Ancak yoğun trafik olduğunda motordan inip çalıştırmak sıkıntı oluyor biraz.
inmeden de...
MERHABALAR
Evet kardeşlerim abilerim, uzun bir aradan sonra tekrar motor aldım.
Ben istanbul pendikte yaşıyorum.
Adım Emin.25 yaşındayım.
Thyde çalışıyorum.
bu ayın altısında 1992 model mz etz251 aldım sizden ricam bu motorla ilgili sorunlarım hakkında bana yardımcı olmanız.
konu açtım zaten...
Arkadaşlar merhaba
06.10.2015 te bu ay Mz etz 251 aldım.1992 model
Biraz Elden geçmesi Lazım
Motor tek marşta çalışıyor.
sorunları sıralayım.
1.vites geçişleri çok sert ve bazen vites takılma yapıyor.boşa zor geçiyor. 3 e geçmiyor bazen.
2.Motorla sabir hızda gidemiyorum motor bloğu aşırı...
1.Motor ısınmışken durduğumda birden gaz kolunu çevirince boğuk bir ses çıkarıp stop ediyor.Yavaşça çevirirsem sorun yok.
2.Su birikintisine girince çok su atıyor motor.Pantolonum ayakkabım ıslanıyor.Nasıl bir düzenek yapabilirim bu su atma olayı için.
3.Ben bilgisayar firmasında çalışıyorum ve...
Ben motorun karbratörünü sökmüştüm temizlemek amacıyla, ama tekrar taktığımda çalışmadı sebebini bilmiyorum ama motorcuya götürdüm sıkıştırma yapmıyor dedi.silindirde çizikler var.biraz büyük piston alıp silindiri ona göre tornacıda açtırman lazım dedi böylece çizikler gidermiş ve motor eskisine...
arkadaşlar honda bali sj-100 motorum var 2 zamanlı ayrı yağ haznesi var koltugun altında oraya yag koyuyorum ayrıca benzin deposuna yağ koymam gereklimi hani şimdi bu 2 zamanlıya ondan soruyorum birde motorda rolantide çalışırken vibrasyon var 3. ise çiğ benzin attıgından şüphe diyorum sizce...
Arkadaşlar hala bir motor alamadım gitti ta aralık 2007 den beridir motor bakıyorum honda bali buldum bir tane 1000 ytl 100 cc 2000 model 4000 km(dogrumu bilmem) siyah renk activa yada beat kadar iyimidir acaba eğer iyi bir motorsa hemen alacağım yeter artık aylardır alamadım bir motor!!!!
arkadaşlar motor 5000de 1 sene kullanılmış otoparkta yatıyor su an adam aküsünü bujisini değiştirmiş daha yeni 2005 model fiyatı 700 ytl sizce alayımmı ben o kadar performans beklemem sadece ayagımı yerden kessin yeter ne dersinizyani kısacası ben temiz kullnırsam sorun cıkarırımı tamırcıyle...
Arkadaşlar dün bir motorcuda gördüm dayanamadım sordum 200cc su soğutmalı br motrmu8ş bu hd 200 hemde taiwan malı yani tam bana göre güçü ve büyük bir motor eğer uygun fiyata veren olursa bu motou almayı düşünüyorum cvplarınızı bekliyorum şimdiden tsk.........