Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar motor lifan 250-b lastik ebatları
Ön Lastik Ebadı 3.00 - 18
Arka Lastik Ebadı 5.00 - 15
diye geçiyor ön lastik için yine buldum ama arka lastik için bulamıyorum. normal ebat olarak yazılışları nasıl onuda bilmiyorum. lastik konusunda yardımcı olursanız sevinirim. nispeten kaliteli...
bugünlerde bütçeme uygun (8 - 9 bin tl civarı ) cros motor bakıyordum malum 125 den yukarı çıkmıyacağımı anladım çinlilere bulaşmakta istemiyorum yamaha wr 125 e kafayı taktım buldum da 2 tane 2. el temiz motorlar ama bulduklarım wr 125 r lar birde wr 125 x ler varmış sonu '' x '' ile bitenin...
arkadşalar bayan için motosiklet montu almam lazım 300 tlye kada bütçe var doğru düzgün birşey bulamadım berki gözümden kaçan bilmediğim sitelerde indirim de olan montlar vardır . önerebileceğiniz bu bütçeye kadar mont arıyorum.
bütçemi elimde 3 tane motor alabileceğim motor var 2 si cbr 125 diğeri sym wolf 250
cbr 125 2015 model 3 bin kmde 7 bin tl fiyata bırakırsan hemen alırım dedim şuan haber bekliyorum fazlası paramda yok ztn.
cbr 125 2013 moden 6.500 kmde 7 bin tl bunun fiyat sabit alabilirim.
sym wolf 250...
3. motorum olcak ilki scoterdı ikincisi mondial xtreme maxtı şimdi sırada 3. motorumu almak var.
bütçem 6 bin tl aklımda birçok model var ve kafam çok karışık .
ybr - cbf aklımda ama biliyorumki beni hiç bir şekilde tatmin etmiyecekler. pulsar buldum 2. el temiz 7200 tl diyor param yetmiyor...
arkadaşlar motorumu satmak üzereyim motor arayışındayım aynı zamanda cbf 250 baktım ama yorumlardan sonra vazgeçtim. bu iki motor aklımda birisi iri ağır hantal çift silindir. diğeri daha hafif daha zarif ve tek silindir ikiside aynı para 12 bin tl . hani dealimi alcam sonra arkamdan ulan keriz...
arkadaşlar cbf 250 almayı düşünüyorum tanıdık birinde buldum garaj motoru . sizce nasıl bir motor yakıtı vs. vs.. kronik bir sorunu var sanırmı ama kaç yılından öncekilerde var yardımcı olursanız sevinirim.
motorumla giderken bugün 3 kere zincir attı daha önce hiç olmuyordu 1 2 hafta oldu olmadı zinciri yağlıyalı. giderken birden atıyor anlamadığım bir şekilde. yapabileceğim elimden gelen birşey varmı acaba.
2. el cbr 125 mi yoksa sıfır lifan kp 150 mi ? extreme max kullanıcısıyım motorumu satılığa çıkardım o satılana kadar yeni motor araştırmaya başladım 250 cc lik birşeye param yetmiyor açıkcası japon istiyordum ama motorcum kp 150 i çok övdü bana uzun süre sürersin başını ağrıtmaz titreşimde yok...
arkadaşlar kız arkadşaıma bu kaskı almayı düşünüyorum fiyat kalite olarak en iyi bunu bulabildim
http://www.motosella.com/shiro-sh-3700-monocolor-kask
siz ne düşünüyorsunuz acaba. ls 2 nin celticleri var onlarında tiplerini beğenmedik. benim kullandığım ls2 ff396 larında s bedeni ni...
arkadaşlar dün extreme max ımı aldım yalnız üstünde dişli cros lastikler var bende asfaltta kullanacağım için lastikleri değiştirmek istiyorum. önerebileceğiniz lastik varsa yardımcı olursanız çok mutlu olurum
aylardır araştırma yapıyorum paramı toparladım max 5 bin tl param var motora ayıracağım ama aklımda birçok motor var ve çok kararsızım fazla param yok vitesli için ilk deneyim diyebiliriz. öneriler varmıdır hangi motora baktıysam kötülüyenler olmuş hep caydım o yüzden
şuan 1. sırada şu ilan...
arkadaşlar malum motor alacağım araştırma yapıyorum ve her bayiyi geziyorum. dün küba bayine uğradım motorlara baktım cr1 ile pars dikkatimi çekti ordaki yetkili kişi küba parsta honda cbf 150 nin motoru olduğunu söyledi şaşırdım baya . eğer öyleyse mükemmel birşey değilse tabiki tam bir muamma.
merhabalar. ne alsam diye kararsız kalırken yaşadığım yerin coğrafi koşullarının da etkisiyle cross motor almaya karar verdmi yalnız bütçem kısıtlı 5 bin lira gibi bir bütçem var. bir kaç marka arasında kaldım . arasında kaldığım marka model motorlar.
kadırga KD-250GY ( pek bilmediğim bir...
merhabalar. daha önce scoter kullandım başlangıç noktasını geçtim sanırım motorumu sattım şimdi yeni bir motor almak istiyorum. karadeniz bölgesinde olduğumdan her mevsim yağışlıyız yağmurlu havalarda daha rahat sürebileceğim bir motor istiyorum. super sport tarzı ona benzer motorlara bakıyordum...