dealim daystar 250 & hyosung gv 250 ?

arkadaşlar motorumu satmak üzereyim motor arayışındayım aynı zamanda cbf 250 baktım ama yorumlardan sonra vazgeçtim. bu iki motor aklımda birisi iri ağır hantal çift silindir. diğeri daha hafif daha zarif ve tek silindir ikiside aynı para 12 bin tl . hani dealimi alcam sonra arkamdan ulan keriz gv 250 dururken bunu mu aldı derler mi acaba. ama dealim daha seridir daha az yakar kanısındaymı hafifliğinden dolayı. szin yorumlarınız nedir.

Bende aynı tarz motorlara bakıyorum alma arefesindeyim.Nacizane görüşüm cruiser-chopper tarzı motor V motor olmalı.Onun dışında GV250 ye hantal demişsin ama araştırmalarıma göre GT250 ile aynı motor bloğunu kullanıyor buda demektirki bu klasmanda en seri motorlardan.Yani öyle ağır hantal falan düşünme yakıt olarakta maximum yakacağı 15-20 kuruştur tabi bu kullanıma göre değişebilir.Daelim daystar hakkında ise teknik bir bilgim yok ama görünüş olarak bakınca gerçekten çok dandik duruyor şahsi düşüncem:)

valla deailimi ben canlı gördüm beğendim daha sportif duruyor dealim . hysoungunda heybeti beni cezbetti iki arada bir derede kaldım açıkcası. çinli chopera atlamak istemiyoruım ztn mondial yaşlandırdı beni bir daha çinli alırsam saçlarım beyazlar.

Herşeyden önce hangisinden keyif alarak bineceksen onu almalısın.GV250 gayet seridir diğer 250lik cruiserlara göre bunu aklından çıkarma.Benim düşüncem chopper dediğin heybetli olacak.O yüzden GV250 diyorum umarım senin için en doğru olanı seçebilirsin.Bende benim için:)

doğru diyorsun gv 250 kullanan çok ömürlük çok sağlam bir makineymiş. dealim içinde aynısını söylüyorlar çok kullanana rastlamadım. hayırlısı inşallah doğru motoru alırım ikisine kısılı değilim heran başka motorada bakabilirim :D çinki modellere güvenebilsem şu mat siyah falcon ile küba nın motorları çok hoşuma gidiyor ama güvenemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar