Claxs kullanıcısının son içeriği

1. C

İç Lastik Sıkıntısı

Arkadaşlar internette ve oturduğum ilde bir türlü 140/70/15 ebatında micheal city grip için iç lastik bulamadım önerebileceğiniz site veya yer varmı ? yada bu ebatta iç lastik biliyorsanız linkini atabilirmisiniz
  2. C

Lastik Tamir Kiti Spreyler

Arkadaşlar uzun yola çıkacağım bu lastik tamiri spreyler işe yarıyormu yanıma almamda fayda sağlarmı faydalıysa hangi marka önerirsiniz ? bir de yanıma başka neler almamı tavsiye edersiniz
  3. C

Motoru Kışın Yatırma

öncelikle herkese merhaba kapalı garajım olmadığı için bu sene motoru kapının önünde tutmak zorundayım 1 tane branda aldım üstünü örtmek için birde haftada 1-2 kere çalıştırıyorum rölantide kış için başkada yapmam gereken varmı varsa neler şimdiden teşekkürler
  4. C

Lastik Konusunda Yardım

Merhabalar arka lastiğim 2 gün önce patladı bende micheal city grip 140/70/15 edebatında yeni aldığım lastik var fakat bu ben bu lastiğin ebatına uygun iç lastik bulamıyorum internete baktım yinede bulamadım bu bu iç lastiği nereden bulacağım ne yaşadığım yerde ne de internette var bu ebeta...
  5. C

Motor lastiği için güvenilir site

merhabalar motorum için michelin lastik alacağım ama çok fazla site çıkıyor en güvenilir siteler hangisi alacağım lastik feyzioğlumotorun sitesindede var orasıda güvenilirmi güvenli lastik sitelerini söylerseniz sevinirim
  6. C

Egzozdan gelen ses

Arkadaşlar kasisten geçerken 50 ile geçmem gerekiyordu ben 55-60 civarında geçtim motor biraz zıpladı ilerde kavşaklarda kırmızı ışık vardı durdum ışıkları beklerken motor stop etti nedense sonra tekrar çalıştırdım gaz verdim derken motordan zırıltı gelmeye başladı zııır diye zincirden falan...
  7. C

Teknik bakımdan bilgili arkadaşlar yardım

Arkadaşlar kasisten geçerken 50 ile geçmem gerekiyordu ben 55-60 civarında geçtim motor biraz zıpladı ilerde kavşaklarda kırmızı ışık vardı durdum ışıkları beklerken motor stop etti nedense sonra tekrar çalıştırdım gaz verdim derken motordan zırıltı gelmeye başladı zııır diye zincirden falan...
  8. C

Motor boştayken yüksek devir yapmak

motor boştayken yüksek devir yapmak yani motoru bağıttırmanın motora ne gibi zararı vardır yakıt tüketimi dışında
  9. C

Lastikler hakkında.

Arkadaşlar il dışına gidicem 10 gün kadar binemiyeceğim motora motor genelde kaldırımda park halinde durur sürekli başka koyacak yer yok çümkü 10 gün hiç çalışmadan ve hareket etmeden lastiklerde cok fazla inme meydana gelirmi hatta inme meydana gelirmi ? akü 10 gün için birşey olmaz sanırsam
  10. C

Feyzioğlumotor ve motosikletsepeti hakkında

Merhabalar Feyzioğlumotor ve motosikletsepeti hakkında tecrübesi olan varmı feyzioğlundan lastik alacağım diğer sitedende yedek parça alacağım bu 2 site güvenilirmidir ?
  11. C

Chopper için mont önerisi ?

Merhabalar ben chopper model için yazlık korumalı mont önerisi arıyorum hem chopper tarzına yakışacak hem cok terletmeyecek mont öneriniz varmı acaba ?
  12. C

Trafik tescile gitmem gerekiyormu

Arkadaşlar merhaba ben motoru noterden devir teslim işlemlerini yaptırdıkdan sonra plaka değişikliği düşünmüyorum Noter işlemlerinden sonra trafik tescile gitmeme gerek varmı ?
  13. C

Başlangıç motoru ?

Merhabalar ben ilk motorumu alıcam a2 ehliyetim var motorlarda chopper/cruiser tarzı hoşuma gidiyor ilk motorumu süperlight 200 almayı düşünüyorum sizce süperlight 200 başlangıc motoru olabilirmi a2 sınavından bu yana kullandığım 2.vitesli motor olacak

Yeni mesajlar