Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar motorum için michelin lastik alacağım ama çok fazla site çıkıyor en güvenilir siteler hangisi alacağım lastik feyzioğlumotorun sitesindede var orasıda güvenilirmi güvenli lastik sitelerini söylerseniz sevinirim
merhabalar motorum için michelin lastik alacağım ama çok fazla site çıkıyor en güvenilir siteler hangisi alacağım lastik feyzioğlumotorun sitesindede var orasıda güvenilirmi güvenli lastik sitelerini söylerseniz sevinirim
En önce çevrenizde bulunan resmi bayilere baksanız daha iyi olmaz mı?
Hem taktırma ücreti de ödememiş olursunuz. Hem de pazarlık yaparsınız.
Artı olarak lastikle ilgili tüm işlemlerinizi yapıyorlar. Balans, zincir germe vs.
En son motolastik.com'dan alışveriş yapmıştım. Sorunsuz bir alışverişti. Tekerlerden birinin tarihi söylediklerinden 5 ay eskiydi ama üzerinde çok durmamıştım.
Motolastikte isterseniz lastiğinizi onların dükkanına kargolattırıp lastik taşımaya da gerek kalmadan orda taktırabiliyorsunuz.Ama 100 lira kadar montaj ücreti alıyorlar diye biliyorum.
Son çift lastiğimi de lastikdeposundan aldım ertesi gün sorunsuz geldi. O da tavsiye olunur.