Motor lastiği için güvenilir site

merhabalar motorum için michelin lastik alacağım ama çok fazla site çıkıyor en güvenilir siteler hangisi alacağım lastik feyzioğlumotorun sitesindede var orasıda güvenilirmi güvenli lastik sitelerini söylerseniz sevinirim

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Lastik deposu sitesinden bugüne kadar 5 takım lastik aldım. Hiçbirinde sıkıntı, sorun yaşamadım.

merhabalar motorum için michelin lastik alacağım ama çok fazla site çıkıyor en güvenilir siteler hangisi alacağım lastik feyzioğlumotorun sitesindede var orasıda güvenilirmi güvenli lastik sitelerini söylerseniz sevinirim

En önce çevrenizde bulunan resmi bayilere baksanız daha iyi olmaz mı?
Hem taktırma ücreti de ödememiş olursunuz. Hem de pazarlık yaparsınız.
Artı olarak lastikle ilgili tüm işlemlerinizi yapıyorlar. Balans, zincir germe vs.

En son motolastik.com'dan alışveriş yapmıştım. Sorunsuz bir alışverişti. Tekerlerden birinin tarihi söylediklerinden 5 ay eskiydi ama üzerinde çok durmamıştım.

aslinda bana bayii gibi yer lazım. Yani netten teker alıp birde taktırıcak yer arayıp balans su bu vs ugrasmamak icin hem satan hem takan

Motolastikte isterseniz lastiğinizi onların dükkanına kargolattırıp lastik taşımaya da gerek kalmadan orda taktırabiliyorsunuz.Ama 100 lira kadar montaj ücreti alıyorlar diye biliyorum.

Son çift lastiğimi de lastikdeposundan aldım ertesi gün sorunsuz geldi. O da tavsiye olunur.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
İstanbul'da iseniz, Michelin için Kabataş Buz Motor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar