Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk motorum sıfır aldığım her şeyin sorunsuz olmasını beklerim yâda garanti ile ücretsiz çözülmesini üst kapak yağ sızıntısı geçmedi 2 kez conta değişti (ücretli)zaten gücü yetmiyordu takas ettim kurtuldum 18.000 km. Kullandım
Temu kapanmasaydi geçen sene 900 TL ye almıştım kask sığıyor boyutu küçük Körüklü
yüksek geliyor TR deki fiyatlar belki kaliteli bilemem
1777530470
Vay hatırladım fotoğrafı görünce Manyas li hemşerim aynı çantadan aldım bende motoru değiştirdim ama çantayı baya sevdim
Hornet 500 e olur mu acaba
ön için NC 750 uzatma aldım
Arkaya sıyırıcı henüz test etmedim
bu parça da lazım puig var ama 8.000 TL Yaz kış kullanıyorum motoru arka sele üstüne kadar atıyor
1 seneyi geçti mecburen 2-3 kez araba kullandım kesinlikle Yaz kış motosiklet
Evet parmak uçları dondu son sıralar Yağmurda ıslandım çantaya yağmurluk koyarım yine arabaya binmem
böyle bir keyif yok 😅
Hocam bu ara bende çok inceliyorum Ocakta kampanya vardı peşin alımda Honda NX500 420.000 ve hornet 500 397.000 sanırım bitti
Özellikle voge 500 DSX ve 500 R yakışıklı fakat servisler ve parça problemi düşündürücü
Hiç aklıma gelmezdi şimdi işten geldim karanlıkta gidip geliyorum hep
1769968996
Prosev aldım ben saatler değişmediği için her gün karanlıkta gidip geliyorum 🤦
Kanunen zorunlu olduğunu bilmiyordum kamyon ve tırlar sorun değil de arabalardan korkuyorum 😅
Hocam teşekkürler emeğinize sağlık
1 senedir aktif forumu takip ediyorum ilk kez bu kadar detaylı bilgi denk geldi
Genel olarak çoğunlukla geyik muhabbeti dönüyor