Arama sonuçlarınız

1. C

Hakkını verdim vol2

Üzülme yalnız değilsin
  2. C

Cb125F in varken baska bir commuter almak ?

İlk motorum sıfır aldığım her şeyin sorunsuz olmasını beklerim yâda garanti ile ücretsiz çözülmesini üst kapak yağ sızıntısı geçmedi 2 kez conta değişti (ücretli)zaten gücü yetmiyordu takas ettim kurtuldum 18.000 km. Kullandım
  3. C

Hakkını verdim vol2

Kırk altı yaşındayım ve evet haklısın 🤣
  4. C

Son dönemlerde dinlediğiniz en güzel şarkılar

O zaman hocam bu size gelsin hâlâ severek dinlerim
  5. C

Sele üstü çanta önerisi

Temu kapanmasaydi geçen sene 900 TL ye almıştım kask sığıyor boyutu küçük Körüklü yüksek geliyor TR deki fiyatlar belki kaliteli bilemem 1777530470 Vay hatırladım fotoğrafı görünce Manyas li hemşerim aynı çantadan aldım bende motoru değiştirdim ama çantayı baya sevdim
  6. C

Filtre Islandı Şehir Merkezine Kadar Filtresiz Gitsem Sorun Olurmu?

+2 hp ve def. Vereni var mı acaba bu da çok güzelmiş,😍
  7. C

Hornet 750 çamurluk arayanlar toplansın

Hornet 500 e olur mu acaba ön için NC 750 uzatma aldım Arkaya sıyırıcı henüz test etmedim bu parça da lazım puig var ama 8.000 TL Yaz kış kullanıyorum motoru arka sele üstüne kadar atıyor
  8. C

Hangisi daha büyük keyif ? Orta seviye bir motosiklet sürmek mi ? Spor araba sürmek mi ?

1 seneyi geçti mecburen 2-3 kez araba kullandım kesinlikle Yaz kış motosiklet Evet parmak uçları dondu son sıralar Yağmurda ıslandım çantaya yağmurluk koyarım yine arabaya binmem böyle bir keyif yok 😅
  9. C

Arora GS 525 alacağım – 110/80-19 & 150/70-17 lastik önerisi?

Dün sordum 2025 hornet şuan 412 bin nakit plaka ruhsat dahil Alçak motor belki 1.60 bile rahat eder oturmadım ama
  10. C

Ne yapabilir bu?

Bence motorcu haksız
  11. C

Arora GS525 vs Voge 525DSX vs CFMoto 450MT – Hangisini almalıyım? (Şehir içi + uzun yol + hafif arazi)

Hocam bu ara bende çok inceliyorum Ocakta kampanya vardı peşin alımda Honda NX500 420.000 ve hornet 500 397.000 sanırım bitti Özellikle voge 500 DSX ve 500 R yakışıklı fakat servisler ve parça problemi düşündürücü
  12. C

Gece ve yağışlı havada dikkatli olun!!

Hiç aklıma gelmezdi şimdi işten geldim karanlıkta gidip geliyorum hep 1769968996 Prosev aldım ben saatler değişmediği için her gün karanlıkta gidip geliyorum 🤦 Kanunen zorunlu olduğunu bilmiyordum kamyon ve tırlar sorun değil de arabalardan korkuyorum 😅
  13. C

Sürekli yüksek devir motor kullanımı.

Hocam geyik muhabbeti derken sen hariç hatta bir kaç tane senden her foruma lazım Google da kolayca bulabileceği şeyleri bile burada soranlar için
  14. C

Sürekli yüksek devir motor kullanımı.

Hocam teşekkürler emeğinize sağlık 1 senedir aktif forumu takip ediyorum ilk kez bu kadar detaylı bilgi denk geldi Genel olarak çoğunlukla geyik muhabbeti dönüyor
  15. C

Felce karşı ekipmanlarda durum nedir?

Yalnız değilsin hocam aynı şeyler birde benim yaş 45 🤣
  16. C

A2 ehliyete uygun uzun yol motoru

Aynısı bende de var çok memnunum biraz ezildi sürekli bizim kedi üstünde yatar 😅 Bandırma'dan selamlar hocam kuş cenneti önünde fotoğraf 🖐️
  17. C

Küçük hacimli motosikletlerle tura çıkmak

Hocam özellikle kamyon ve tır'lar (otobüs hariç) kesinlikle katılıyorum otomobil'ler problem defalarca başıma geldi Bu aralar hornet 500 kampanyası cazip geliyor alırsam boş yolda bana silme geçen otomobil'lere yetişirim zaten kış, rüzgar yavaş da gitmiyorum 80-100 arasında 🤦
  18. C

Dayanamadım Aldım - RKS SRK250 (TNT250)

Konu ile alakalı olarak hayırlı olsun hocam Allah kaza bela vermesin yaz kış motosiklet kullanıyorum çok keyifli mecbur kalmadıkça araba kullanmıyorum 😅 1 senelik acemiyim diyorum hâlâ araba kadar rahat kullanamıyorum arkasını görmeden nasıl gidiyorlar Allah'a emanet 🤦

Yeni mesajlar