Hakkını verdim vol2

Motosikleti
Triumph Trident 660
Yine ranzadan atlayıp bugün gidiyorum dedim ve hazırlandım muzlu çoraplarımı giymediğim için foto yok. Başka geziye artık.
İğnaada-beğendik plajına gitmeye karar vermiştim hava yağmurluydu ama ben şeker değildim
Kağıthane-çatalca-subaşı yolu üzerinden opette kahve molası verdim
tl14v58.jpg

Güzel dağ manzarası ve canım tridenttim ile bir kaç kare
5p5tyhx.jpg

2clm2bg.jpg

k24idjh.jpg

Vize-pınarhisar-demirciköy yolları virajlar başlıyor hem asfalt güzel hem virajlar.
gas502l.jpg

Yağmurluk rüzgar direncini kırdığı için giymiştim ama yine de yoruyor insanı.
h6kpms6.jpg

Ve beğendik plajı burada öylece dikilip geri iğneadaya döndüm ilerisine geçmeye izin verilmiyor askeri bölge tabelası var,yol vardı ancak kumluydu teker saplansa benden başka kimse yoktu naneyi yemek istemedim ama acıkmıştım tekrar iğneadaya döndüm ve dobro doşli köftecisine gittim(hoşgeldiniz demekmiş)
3au6x26.jpg

Manda yoğurdu vardı menüde merak ettiğim için aldım normal yoğurttan bin kat daha güzelmiş,köftesinide beğendim.
Buranın karşısında kermes benzeri bir yer vardı gözleme 50 TL yazıyordu bu fırsat kaçmaz dedim.
5rkh7k7.jpg

Nakit taşımadığım için pos veya IBAN istedim ikramımız olsun dediler bedava gözlemeyide gömdüm misss.
Aynı rota üzerinden geri eve döndüm toplam 470 km yaptım bugünlük bu kadarrr tschüss!
Paralı yolları kapatırsanız zaten rota çatalca-subaşı-eski saray yolu-vize-demirköy-iğneada diye ilerliyor.
Bu rotayı @espresso abiden hazırlamasını istemiştim nerde yiyeceğime kadar hazırladı gönderdi sağolsun tekrardan sevgiler saygılar.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ohh, köfte de yenmiş, tam gezi olmuş.
Afiyet olsun. Beğendiğine sevindim. Tommygun keşfetmişti orayı ilk. Bizim ekipten alınan köfteci koordinatından kötü köfte pek çıkmaz zaten. :)

Özlediğim yolları görmüş oldum fotolarda, sağolasın.

kırk artılı yaşlardakiler gibi takılmaya başladın farkındamısın )) yapsana motorsever bi bayan arkadaş, daha güzel gezersiniz.. üzülüyorum valla, sonra çok ararsın bu günlerini

Motosikleti
CB125F
kırk artılı yaşlardakiler gibi takılmaya başladın farkındamısın )) yapsana motorsever bi bayan arkadaş, daha güzel gezersiniz.. üzülüyorum valla, sonra çok ararsın bu günlerini
Kırk altı yaşındayım ve evet haklısın 🤣

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Yine ranzadan atlayıp bugün gidiyorum dedim ve hazırlandım muzlu çoraplarımı giymediğim için foto yok. Başka geziye artık.
İğnaada-beğendik plajına gitmeye karar vermiştim hava yağmurluydu ama ben şeker değildim
tl14v58.jpg

5p5tyhx.jpg

2clm2bg.jpg

k24idjh.jpg

Vize-pınarhisar-demirciköy yolları virajlar başlıyor hem asfalt güzel hem virajlar.
gas502l.jpg

h6kpms6.jpg

Ve beğendik plajı burada öylece dikilip geri iğneadaya döndüm ilerisine geçmeye izin verilmiyor askeri bölge tabelası var,yol vardı ancak kumluydu teker saplansa benden başka kimse yoktu naneyi yemek istemedim ama acıkmıştım tekrar iğneadaya döndüm ve dobro doşli köftecisine gittim(hoşgeldiniz demekmiş)
3au6x26.jpg

Manda yoğurdu vardı menüde merak ettiğim için aldım normal yoğurttan bin kat daha güzelmiş,köftesinide beğendim.
Buranın karşısında kermes benzeri bir yer vardı gözleme 50 TL yazıyordu bu fırsat kaçmaz dedim.
5rkh7k7.jpg

Nakit taşımadığım için pos veya IBAN istedim ikramımız olsun dediler bedava gözlemeyide gömdüm misss.
Aynı rota üzerinden geri eve döndüm toplam 470 km yaptım bugünlük bu kadarrr tschüss!
Paralı yolları kapatırsanız zaten rota çatalca-subaşı-eski saray yolu-vize-demirköy-iğneada diye ilerliyor.
Bu rotayı @espresso abiden hazırlamasını istemiştim nerde yiyeceğime kadar hazırladı gönderdi sağolsun tekrardan sevgiler saygılar.
Güzel gezmişsin🧿

Ooo kardeşim. Yine muhteşem bir gezi. Muhteşem fotoğraflar ve muhteşem bir motosiklet.
Tekerine taş değmesin.

tl14v58.jpg

5p5tyhx.jpg

2clm2bg.jpg

k24idjh.jpg

gas502l.jpg

h6kpms6.jpg

3au6x26.jpg

5rkh7k7.jpg

Bende geçen 2 günde Sakarya'dan Balıkesir oradan Manisa ve tekrar Balıkesir'e gittikten sonra Sakarya'ya geri döndüm yolda İznik tarafından gittim geri dönerken bayramın 1. günü olucağı için HGSli yollardan gitmeyi tercih ettim ve yolculuğu tamamladım . Ee sıkıntı nerde derseniz aklıma fotoğraf çekmek gelmiyor 😂 bu alışkanlığı nasıl edinebilirim

Motosikleti
Triumph Trident 660
Bende geçen 2 günde Sakarya'dan Balıkesir oradan Manisa ve tekrar Balıkesir'e gittikten sonra Sakarya'ya geri döndüm yolda İznik tarafından gittim geri dönerken bayramın 1. günü olucağı için HGSli yollardan gitmeyi tercih ettim ve yolculuğu tamamladım . Ee sıkıntı nerde derseniz aklıma fotoğraf çekmek gelmiyor 😂 bu alışkanlığı nasıl edinebilirim
Sevmek lazım blog yazarlığını yoksa olmuyor, giyiniyorsun,duruyorsun hesap vermek yok eldiveni çıkar kaskı çıkar biraz nefes al tadını çıkar, biraz ilerle güzel manzaradan sonra üşeniyorsun ama kask çıkarmıyorsun sadece eldiven en sonunda bu kadar yeter benim görmem yeterli deyip geçiyorsun 😃

Motosikleti
Benm aklıma da foto çekmek gelmiyor. Sen gez, gel biraz da iki paragraf da olsa şuraya gittim, buradan geçtim, burada manzara hoşuma gitti bu yolun virajını sevdim bu yolda düzde boş bulunca biraz gazladım diye anlat, gezemeyenlere teşvik olur hem. Foto zaten dünya üzerinde her yerin binlerce fotosu var zaten internette. :)
Telefonla foto çekince bir daha bakmayacağım fotoyu niye çekmeye uğraşayım, foto çekene kadar kendim bakar kendi hafızama kaydederim diyenlerdenim. :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Trident 660
Benm aklıma da foto çekmek gelmiyor. Sen gez, gel birada iki aragraf da olsa şuraya gittim, buradan geçtim, burada manzara hoşuma gitti bu yolunvirajını sevdim bu yolda düzde bşo bulunca biraz gazladım diye anlat, gezemeyenlere teşvik olur hem. Foto zaten dünya üzerinde her yerin binlerce fotosu var zaten internette. :)
Telefonla foto çekince bir daha bakmayacağım fotoyu nye çekmeye uğraşayım, foto çekene kadar kendim bakar kendi hafızama kaydederim diyenlerdenim. :)
Abi cekinmekten nefret ederim ben de, eski kız arkadaşim bol bol çekinirdi ben öfleyip püflerdim, boşver anı yaşa derdim sonra baktım burada kültür böyle ,saçma sapan çoğu başlıkta kilometrede 2-3 litre yaktım diye boş yapmaktan iyidir.

Motosikleti
Abi cekinmekten nefret ederim ben de, eski kız arkadaşim bol bol çekinirdi ben öfleyip püflerdim, boşver anı yaşa derdim sonra baktım burada kültür böyle ,saçma sapan çoğu başlıkta kilometrede 2-3 litre yaktım diye boş yapmaktan iyidir.
Köfte güzelse fotosu çekiir ama. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar