cienfuegos kullanıcısının son içeriği

1. cienfuegos

Antalyalılardan bir istek

Herkese selamlar. Bu konuyu Antalya sayfasında dile getirdim fakat bir kaç gündür cevap alamadım, ya bu sitede antalyalı yok ya da kendi sayfalarına çok fazla takılmıyorlar:) bu yüzden burada dile getiriyorum. Yakın bir arkadaşım antalyadan bulduğu fz6 yı almayı düşünüyor. Motoru almak için...
  2. cienfuegos

E-bay'den Taksitle Egzoz Getirtme

Herkese merhaba... 2008 model Kawasaki z750 motoruma artık egzoz almaya karar verdim. Piyasada aradığım modeli açıkcası bulamadım ve bir kaç gündür e-bay'den egzoz araştırıyorum. Aradığım modeli buldum, Leo Vince Gp Styla veya Leo Vince Gp Pro takmayı düşünüyorum motosikletime. linkleri...
  3. cienfuegos

EGZOZ (Kawasaki z750 - 2008)

Merhabalar. Kawasaki 2008 model Kawasaki z 750 motosikletim için Leo vince gp styla, two brothers, muzzy kısacası bu motora uyumlu bir egzoz arıyorum. İkinci el olması tercihimdir, sıfır da olabilir fiyatına göre tercih edebilirim. Elinde motosikletimle uyumlu egzozu olan varsa ve satmayı da...
  4. cienfuegos

Z 750 / Mivv GP ya da Leo Vince GP

Arkadalar 2008 model Kawasaki Z 750 motosikletime bu iki egzozdan bir tanesini takmak istiyorum. Satmayı düşünen varsa lütfen bana ulaşsın. 0554 900 72 97
  5. cienfuegos

10 model 0 km harley davidson 883 r uygun fiyata

bir tanıdığımıza çekilişten çıkan 0 km 2010 model sportster 883 r bayii fiyatının altında satılıktır.ruhsatı çıktı plakası var.daha çalıştırılmadı bile.rengi siyahtır.motosiklet istanbul da dır. müracaat:05374178399
  6. cienfuegos

Debriyaj kavramama sorunu / Kawasaki Z 750

Merhaba arkadaşlar. Geçen gün satın aldığım yeni motorum Kawasaki z750'yi bugün uzun yolda denemek için yola çıkmıştım. Yaklaşık 150-200 km yol yaptım, yolculuk esnasında motor viteste iken gaz kolunu biraz daha çevirdiğimde debriyajın kaçırdığını hissettim sanki ara gaz vermişim gibi...
  7. cienfuegos

Satılık Honda CBX Twister

Motosiklet ile ilgili detayların hepsi ilgili ilanın linkinde mevcuttur. Motosiklet.net ailesinden olan birisine indirimli satmayı düşünüyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cbx-250-twister-fiyat-dustu-acil-temiz-twister-29474844/detay
  8. cienfuegos

Satılık Hyosung GV 250

Arkadaşlar motosikletimi satıyorum. Siteden bir alıcı olursa fiyatta yardımcı da olurum. #28590742 numaralı ilanın linki aşağıdadır. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-gv-250-hyosung-gv-250-cruiser-uygun-fiyat-1-28590742/detay? alana şimdiden hayırlı olsun.
  9. cienfuegos

REVIT DEVIL MONT (4 MEVSİM) kask+eldiven hediye

ürünü 2 ay kullandım. ilanın detaylarına aşağıdan bakabilirsiniz http://www.sahibinden.com/revit_devil_mont_2_ay_kullanildi_kask_eldiven_hediye_-28WQQaXQQ22477163WQQpXQQdisplayitem? 349 tl
  10. cienfuegos

Lastik (boyut)

merhabalar herkese. dün fuardaydım biraz lastik araştırdım metzeler uygun fiyatlı buldum yalnız motoruma göre uygun lastik yok ne yazık ki. benim motorun lastiği ön 110 90 16 arka 150 80 15 (hyosung gv 250).. metzelerdeki ebatlar ise ön 1 cm kalın arka 1 cm ince. bilinen markalarda (pirelli...
  11. cienfuegos

Deri mont (spool, korumalı, 4mevsim) l

Arkadaşlar montu sadece 1 kere kullandım, paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum. Bedeni L. İlan aşağıdaki linkte, oradan detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Motosiklet.net üyelerine %10 indirimli...
  12. cienfuegos

LASTİK alacağım (gv 250) // ANKARA

Arkadaşlar son yaptığım kazadan sonra baharda değiştirmeyi düşündüğüm lastikleri şimdiden değiştirmek istiyorum. Kaza belki acemiliğimden (kontrol tekniği vs) oldu o anı çok net hatırlamıyorum ama arka lastik kaydı viraj alırken ve düştüm, zaten diş kalınlığı baya azalmıştı arka lastiğin...
  13. cienfuegos

Küçük Kaza : Virajda Kaydım

Arkadaşlar Pazar akşam evime dönerken küçük bi kaza geçirdim. Korumaların faydasını görmüş oldum hiçbiyerime bişey olmadı. Hızım düşüktü ama virajı aldığım yerdeki asfalt çok kaygandı, o kadar kaygandı ki(sanırım zamanında çöp için kullanılmış) düştükten sonra ayağa kalktım motorun yanına gitmek...
  14. cienfuegos

ANKARA'da Hyosung servis???

Arkadaşlar gv250 motorumu işini bilen bir ustaya götürmek istiyorum. Bir çok yeri gezdim kalıcı güvenebileceğim bir yer bulamadım. Teknik servis veya iyi bir usta'nın yerini/numarasını bilen arkadaşlar burdan veya özel mesaj yolu ile bana ulaşırsalar memnun olurum. Herkese kazasız ve keyifli...
  15. cienfuegos

Marş basmıyor - akü problemi

Arkadaşlar herkese merhaba. Yeni aldığım motorumu arızasını bilerek satın aldım. Servise götüreceğim fakat gene de sizlerden akıl almak isterim. Akü yeni olmasına rağmen marş basmıyor, akü boşalıyor anca farı yakmaya gücü yetiyor, vurdurmak gerekiyor motoru çalıştırmak için. Sizce olabilecek...