ceyhunsen kullanıcısının son içeriği

1. ceyhunsen

sport touring tavsiyesi

Teşekkürler. Kazası belası oldu bile ama yola devam 😁
  2. ceyhunsen

sport touring tavsiyesi

Ben de zamanında aynı durumdaydım. Hepsini uzun süre deneyimlemiş birini bulmak zor olduğundan bu aklı verecek birini bulmak da zor. Sayılan bütün motorlar bence gayet de güzel, yeterli ve alınabilir. Yakın olanı seçip arkaya bakmamak lazım. En azından ben öyle yaptım, memnumum. Gidon...
  3. ceyhunsen

Tiger 660 ve Tracer 700

TS660 için gaz kolu gecikmesi debriyajı çekince oluyor. Quickshifter takılı ise yürürken gecikme yok. Düşük hız manevralarında (debriyaj kullanılırsa) ise bi absürtlük var motorda, o fark ediliyor. Evden ilk çıkarken stop ettirdiğim oldu birkaç kez. Çünkü gaz kolu debriyaj çekili iken bi garip...
  4. ceyhunsen

Sport Touring Arayışı ve Tavsiye Beklentisi

Kusura bakmayın tam konuyu okuyamadım ama okuduklarım kadarıyla birkaç kelam da ben edeyim: Ben motoru geçen sene kasımda alırken hem sıfır hem de ikinci el bakarken 100k'ya yakın fiyat farkı ile TS660 daha ucuzdu. Bu benim seçimimde ana sebep olmuştu. Geçenlerde baktığımda en azından sıfır...
  5. ceyhunsen

Yamaha Tenere World Raid 2026

Herhangi bir şeyde herhangi bir desteği kullanmak demek ona ihtiyaç var demek değildir
  6. ceyhunsen

O da yarıyor tabi ki. Ama mod da altımdaki şeyi birden 250 CC'lik bir şeye dönüştürdüğü için TCS'nin çalışacağı aralığa yanlışlıkla da bilerek de yaklaşamıyorum. TCS olmasa da olur gibi bir şeye geliyor demek istiyorum. Kafa rahatlığı tamamen
  7. ceyhunsen

Sport Touring motor tavsiyesi

Siz almadan önce konuşmuştuk sanırım motorla alakalı. Hayırlı olsun size de, kazasız belasız
  8. ceyhunsen

Rödaja geçen kasım 6k TL ödedim. Kaza sonrası yurt dışından parça sipariş ettik ve 2 ay sonra parçalar geldi (bugün 🙂). 15k bakımı tahminimce en az 10k TL tutacak. 40 bin kilometrelerdeki en en ağır bakımlar (her şey değişirse) 30-40 bin TL'lere denk düşebiliyor diye duydum. Yedek parçaları...
  9. ceyhunsen

Yagmur yagarken yagmur modu cok iyi geliyor bence; Diken ustunde gibi hissetmiyorum.
  10. ceyhunsen

Cok yanasan olmuyor ama sport-touring'de Tiger Sport 660'in ikinci elleri o fiyatlarda var. Tracer 7/700 ile karsilastirinca model olarak cok daha yeni ve km olarak da cok daha dusuk motorlari bulabilirsiniz. Kendim 10k km'dir 25 modeli ile gayet memnun ve mutluyum.
  11. ceyhunsen

Marmara Turu Ve Tavsiye Önerisi

Daha önce ben de benzer bir tur yapmıştım. Çok bir tavsiyem yok. Sırasıyla Uçmakdere, Çanakkale ve Bursa'da konaklamıştım. Konaklayacağım yerleri en çok nerede gezeceğime göre planlamıştım.
  12. ceyhunsen

Bir kaskta rüzgar sesi nasıl olmalı?

Bu ruzgar sesi surekli devam ettigi durumda kumulatif bir sekilde kulaginiza zarar veren bir sorun. Tinnitus diye geciyor ve ilerleyen yillarda geri donulemez isitme kaybina neden oluyor. Sesi tamamen kesecek bir kulak tikaci kullanilmasi durumunda ise duyulan kucuk uyultu insani uykuya itiyor...
  13. ceyhunsen

Sele üstü çanta önerisi

Bu tarz çantalar için demir gerekmiyor ve artçı selesinin üstüne konuluyor. Bağlantı aparatları yeterince uzun olduğundan motorunuzdaki herhangi 3 noktaya bağlıyorsunuz, sağlam oluyor. Fakat takıp çıkartması -en azından bu çantada- birkaç dakika gerektiriyor. Bu da insanı bir süre sonra...
  14. ceyhunsen

Sele üstü çanta önerisi

Z-DEC diye bir marka var. Istanbul'da Eyupto Moto diye bir yer uretip satiyor. Web sitelerini guncelledikten sonra ayni urunu koymamislar ama muhtemelen hala yapiyorlardir. Icerisine kask alabiliyor ama yukaridaki arkadaslarin dedigi gibi herhangi bir guvenlik onlemi yok. Yirtmadan kancalari...
  15. ceyhunsen

Kot Motosiklet Pantalonu tavsiyesi

Gecen hafta tam olarak aynisi oldu 🙂. Son senelerde kalitede dusus olmus olabilir belki.

Yeni mesajlar