Sele üstü çanta önerisi

CL 250'ye günlük kullanım için sele üstü, içine mümkünse kask alabilecek, pratik bir çanta arıyorum.

Bu modellerden kullanan var mıdır? Önerir misiniz?

iki
CL 250'ye günlük kullanım için sele üstü, içine mümkünse kask alabilecek, pratik bir çanta arıyorum.

Bu modellerden kullanan var mıdır? Önerir misiniz?
ikisine de kask sığmaz ayrıca sele üstü çanta çok kullanışsızdır sürekli söküp takmak acayip zahmetli geliyor belli bir yerden sonra

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Link verdiğin ürünler bir kaç parça eşya koymak için ideal çözümler ama kask sığar mı bilmiyorum. Yine de bu ürünlerden alacaksan bir tane de küçük asma kilit taşı ve park ettiğinde 2 fermuarı birbirine kilitle, millet çantanın içini açıp da eşyalarını çalmasın.

Motosikleti
Honda CBR500R

Arka seleye şöyle bir çanta takıyorum. Hem sırt çantası hem de sele çantası olarak kullanılıyor. XL kasklar da çok rahat sığıyor.
Takıp çıkarması da çok basit, sele altından 2 tane klipsli kayış geçirdim çantanın 4 yerinden takıyorum ve düşmüyor da gayet güvenli oluyor.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Link verdiğin ürünler bir kaç parça eşya koymak için ideal çözümler ama kask sığar mı bilmiyorum. Yine de bu ürünlerden alacaksan bir tane de küçük asma kilit taşı ve park ettiğinde 2 fermuarı birbirine kilitle, millet çantanın içini açıp da eşyalarını çalmasın.
Fermuarı kopartır, bıçakla açarlar gene alırlar. He asma kilit kullan tabi de aklında bulunsun. En iyisi içinde bir şeyleri uzun süre bırakmamak. Bana da lazım böyle bir şey, özellikle akşam marketten çıkarken poşetleri içine atmak veya kaskı ve eldivenleri geçici süreliğine içinde tutmak için. Elime kedi taşımak için bir çanta var, kask sığarsa onu kemerle seleye sabitlemeyi deneyeceğim.

Motosikleti
2025 Triumph Tiger Sport 660
Z-DEC diye bir marka var. Istanbul'da Eyupto Moto diye bir yer uretip satiyor. Web sitelerini guncelledikten sonra ayni urunu koymamislar ama muhtemelen hala yapiyorlardir.

Icerisine kask alabiliyor ama yukaridaki arkadaslarin dedigi gibi herhangi bir guvenlik onlemi yok. Yirtmadan kancalari motordan sokerek bile alip goturebilirler. Ben uzun yolda kullanmak icin almistim ve sadece arabali vapura vs. bindigimde cantayi yalniz biraktigimdan dert etmiyordum.

Fiyati 4Riders'dan daha uygun olabilir, bi bakmak lazim. Eski motorumda soyle gozukuyordu:

j2437eo.jpg

62kubb0.jpg

eu6nfj8.jpg

Topcase varken icini doldurup yan olarak taktigimda bile sirtima vurdugundan artik kullanmiyorum ama topcase olmayan motorlarda rahatsiz etmiyor.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Z-DEC diye bir marka var. Istanbul'da Eyupto Moto diye bir yer uretip satiyor. Web sitelerini guncelledikten sonra ayni urunu koymamislar ama muhtemelen hala yapiyorlardir.

Icerisine kask alabiliyor ama yukaridaki arkadaslarin dedigi gibi herhangi bir guvenlik onlemi yok. Yirtmadan kancalari motordan sokerek bile alip goturebilirler. Ben uzun yolda kullanmak icin almistim ve sadece arabali vapura vs. bindigimde cantayi yalniz biraktigimdan dert etmiyordum.

Fiyati 4Riders'dan daha uygun olabilir, bi bakmak lazim. Eski motorumda soyle gozukuyordu:

j2437eo.jpg

62kubb0.jpg

eu6nfj8.jpg

Topcase varken icini doldurup yan olarak taktigimda bile sirtima vurdugundan artik kullanmiyorum ama topcase olmayan motorlarda rahatsiz etmiyor.
Tamda bu tarz bir şey lazım ama ölü fiyata bulmam lazım, su geçirse veya güvenliği olmasa da olur. Topcase'in çanta demirsiz hali yani, benim motora demiri özel yaptırmam lazım çünkü. Yada CBF 150 demirini modifiye etmem.

Motosikleti
2025 Triumph Tiger Sport 660
Tamda bu tarz bir şey lazım ama ölü fiyata bulmam lazım, su geçirse veya güvenliği olmasa da olur. Topcase'in çanta demirsiz hali yani, benim motora demiri özel yaptırmam lazım çünkü. Yada CBF 150 demirini modifiye etmem.
Bu tarz çantalar için demir gerekmiyor ve artçı selesinin üstüne konuluyor. Bağlantı aparatları yeterince uzun olduğundan motorunuzdaki herhangi 3 noktaya bağlıyorsunuz, sağlam oluyor. Fakat takıp çıkartması -en azından bu çantada- birkaç dakika gerektiriyor. Bu da insanı bir süre sonra üşendiriyor. Yine çoğu bu tarz çantayı sırt çantası olarak da kullanabiliyorsunuz.

Son bir yıl içerisinde bir kez daha web sitelerine bakmıştım. Fiyatı en son 1500 TL'ydi diye hatırlıyorum. Hala aynı kaldığını sanmam ama arayıp sormakta fayda var.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Arkama insan aldığım yok tam benlik. Eski motorda arkada büyük çanta vardı, şimdi yokluğunu çok çekiyorum.

Arka seleye şöyle bir çanta takıyorum. Hem sırt çantası hem de sele çantası olarak kullanılıyor. XL kasklar da çok rahat sığıyor.
Takıp çıkarması da çok basit, sele altından 2 tane klipsli kayış geçirdim çantanın 4 yerinden takıyorum ve düşmüyor da gayet güvenli oluyor.
markası ve fiyatı nedir?

markası ve fiyatı nedir?
rez.

Motosikleti
Honda CBR500R
Motosikleti
CB125F
Temu kapanmasaydi geçen sene 900 TL ye almıştım kask sığıyor boyutu küçük Körüklü
yüksek geliyor TR deki fiyatlar belki kaliteli bilemem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Temudan 800-900 tl civarına almıştım geçen yaz. Üzerinde herhangi bir etiket, marka yok. Hepsiburada gibi sitelerde şu an 3000-4000 tl bandında sattıklarını gördüm.

Bu çanta selede çok rahat, uğraşabilirsem depo üstüne de uydurmaya çalışacağım.
Vay hatırladım fotoğrafı görünce Manyas li hemşerim aynı çantadan aldım bende motoru değiştirdim ama çantayı baya sevdim

Temudan 800-900 tl civarına almıştım geçen yaz. Üzerinde herhangi bir etiket, marka yok. Hepsiburada gibi sitelerde şu an 3000-4000 tl bandında sattıklarını gördüm.

Bu çanta selede çok rahat, uğraşabilirsem depo üstüne de uydurmaya çalışacağım.

hepsiburada'da muadili var mı acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar