Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet aynen öyle. Bende arkadaşıma dedim anahtar orda durmadı boş döndü sağlam gergiyi yamulttu. Geçen zincir germesini alman setle yapmıştım bu gergiyi arkadaşımın otoparkındaki temudan aldığı setle yapmıştım. Teşekkür ederim
Arkadaşlar selam motorumun zincirini gercektim sıkan usta çok sıkmış açılmadı vida göçtü zincir geremiyorum o parça nasıl değişcek veya nasıl açılacak bilen biri yazabilirmi?
https://r.resimlink.com/oTFK5xJZDrA.jpg
O kadar insan salak değil. Alkoldur yaştır hataları yüzünden türkiye cumhuriyetinden ehliyet alma hakkını kaybetmesi. Kaç yüz bin kişi af bekliyor alkolle 3. paket olma için.
Motor düşmeye başlarken gaz açtığımız anda motor otomatik man ivme sayesinde dikleşiyor, Mesela sola dönüşte gidonu soldan aksi yöne çevirince motor sola yatıyor gibi şeyler
Ben hiç alkol bile içmedim alkollu veya dikkat dağıtıcı uyarılı ilaçtır içecektir öyle birşey içtiysem o gün taşıt sürmem. Polisten dolayı değil ha benim yüzümden suçsuz birine birşey olmasından
Motor çekme belgeli ehliyet alkolden gitti piskotekniğe girmesi lazım tecrübe zaten milyonu aşmıştır ehliyetsiz sürücüler ehliyetli sürücüden daha prof. oluyor. Alkol dediğimde dağ yolu araba falan yok 10 saate 1 araba geçen yola polis koymuşlar gbt için polislerde alkol testine tabi tutmuş gibi...
Benim hiç radyatörlü motorum arıza vermedi tıkanmadıda antifrizide eksilmedi Ama gidermiş bilgiler için teşekkür ediyorum Allah izin verirse alacağım motoru
1738954916
Çok ısınırsa bir lamba ile gösteriyor mu motor belirti yoksa direk conta falanmı yanıyor
Kendi kararı ben sadece olanı söyledim şahin yoksa kovalamıyorlar bende hiç polisten kaçmadım forumda aktif olanlar bilir motorumu bağladılar da evime 800 km uzakta