cemalesmen kullanıcısının son içeriği

1. cemalesmen

YALAMA ZİNCİR GERGİSİ YARDIM

Evet aynen öyle. Bende arkadaşıma dedim anahtar orda durmadı boş döndü sağlam gergiyi yamulttu. Geçen zincir germesini alman setle yapmıştım bu gergiyi arkadaşımın otoparkındaki temudan aldığı setle yapmıştım. Teşekkür ederim
  2. cemalesmen

Sağlam tarafta biraz sıkıntıda onuda biraz yamulttum ama hangi yöne değişiyor o vida 1740941155 Hangi yöne açılıyor
  3. cemalesmen

Gerdirme civatası nasıl çıkacak saplama o 1740939499 Diğer civata saplama
  4. cemalesmen

Arkadaşlar selam motorumun zincirini gercektim sıkan usta çok sıkmış açılmadı vida göçtü zincir geremiyorum o parça nasıl değişcek veya nasıl açılacak bilen biri yazabilirmi? https://r.resimlink.com/oTFK5xJZDrA.jpg
  5. cemalesmen

125 CC ile başlangıç için ne kadar tecrübe yapılmalı?

Ben direk yüksek cc başladım Vfr 800 1000rr mt09 ondan sonra düşük cc sonra tekrar yüksek cc 😂
  6. cemalesmen

Ehliyetsiz Şehirler Arası Seyehat

O kadar insan salak değil. Alkoldur yaştır hataları yüzünden türkiye cumhuriyetinden ehliyet alma hakkını kaybetmesi. Kaç yüz bin kişi af bekliyor alkolle 3. paket olma için.
  7. cemalesmen

Büyük motorlar ile dar alanda manevra nasıl yapılır

Motor düşmeye başlarken gaz açtığımız anda motor otomatik man ivme sayesinde dikleşiyor, Mesela sola dönüşte gidonu soldan aksi yöne çevirince motor sola yatıyor gibi şeyler
  8. cemalesmen

Çekmeye aldı motoru işte
  9. cemalesmen

Ben hiç alkol bile içmedim alkollu veya dikkat dağıtıcı uyarılı ilaçtır içecektir öyle birşey içtiysem o gün taşıt sürmem. Polisten dolayı değil ha benim yüzümden suçsuz birine birşey olmasından
  10. cemalesmen

aynasını kıran kuryeyi ezen sürücü

Ulan böyle birşey olsa önümde, neyse.
  11. cemalesmen

Büyük motorlar ile dar alanda manevra nasıl yapılır

Motor devrilcek gibi olduğu an gazı aç bağırsın motor sıkıntı olmaz devrilmez. Bu arada dönüşte devirmenin sebebi frene basman.
  12. cemalesmen

Motor çekme belgeli ehliyet alkolden gitti piskotekniğe girmesi lazım tecrübe zaten milyonu aşmıştır ehliyetsiz sürücüler ehliyetli sürücüden daha prof. oluyor. Alkol dediğimde dağ yolu araba falan yok 10 saate 1 araba geçen yola polis koymuşlar gbt için polislerde alkol testine tabi tutmuş gibi...
  13. cemalesmen

HAVA SOĞUTMALI MOTORLA SEYEHAT

Hepinize teşekkür ediyorum bilgiler için teşekkür ederim
  14. cemalesmen

HAVA SOĞUTMALI MOTORLA SEYEHAT

Benim hiç radyatörlü motorum arıza vermedi tıkanmadıda antifrizide eksilmedi Ama gidermiş bilgiler için teşekkür ediyorum Allah izin verirse alacağım motoru 1738954916 Çok ısınırsa bir lamba ile gösteriyor mu motor belirti yoksa direk conta falanmı yanıyor
  15. cemalesmen

Kendi kararı ben sadece olanı söyledim şahin yoksa kovalamıyorlar bende hiç polisten kaçmadım forumda aktif olanlar bilir motorumu bağladılar da evime 800 km uzakta

Yeni mesajlar