Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hepinize selamlar Isparta merkez de varsa bildiğiniz büyük motordan anlayacak iyi usta çok büyük yardımcı olmuş olursunuz k onerirseniz. Eğirdir tarafında kalıyorum dün gece motorumla yolda kaldım motoru yikayip gittikten sonra durdum ve bir daha mars almadı sanırım çakmaklık açıktı koltuk...
Arkadaşlar Merhaba bugün mondialin bir bayisi ile konuştum cross modeli altında geçen motorlari için, ellerinde 200 cc olmadıgını söyledi. 150 cc oldugunu hemen teslim edebileceğini söyledi, bayi fiyatta indirim yapacak bir bayi ve bir abimin de motor almış olduğu bir bayi neyse bana amortisör...
HEPİNİZE MERHABA TEKERİNİZ DÜZ BASSIN. OLMAYANLARA DA ALLAH NASİP ETSİN İNŞALLAH. ÇÜNKÜ GÜZEL BİR ŞEY MOTOSİKLET SÜRMEK VE BEN DE BUNU HER GÜN SÜRMEK İSTİYORUM ANCAK KENDİ MOTORUM OLAN HARLEYİ HERGÜN BEYLİKDÜZÜ-MECİDİYEKÖY GİT GEL 90 KM YOLU SÜRMEK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ BİR KAZA OLSA PARÇA VE SERVİS...
Selamlar,Harley-Davidson iron 883 2014 model bir motorum var ben bu canavarı 10.000 km de ikinci el olarak aldım, süreklide sürerim 12.000 bakımınada götürdüm bunun üstünden 1 ay geçti ve suan 14.500 e yaklaştı ve harley bosphorus (maslak) bana her 4000 de bir gel dedi ayrıca tt custom lada...
MERHABA HEPİNİZE DAHA YENİYİM BÖYLE BİR KONU AÇMA YETKİM VAR MI BU KÖŞEDE BİLEMİYORUM ANCAK SORMAK İSTEDİM ETKİNLİK TAKVİMİNDE BU ETKİNLİĞİN BULUNMASINA KARŞIN BURADA GÖREMEYİNCE SABREDEMEDİM SORAYIM DEDİM :) BU ETKİNLİK HAKKINDA BİR KONU AÇICAK MISINIZ YA DA BİR GEZİ PLANI OLACAK MI OLURSA...