İŞ'E GİT GEL İÇİN MOTOSİKLET YAZ/KIŞ ?

HEPİNİZE MERHABA TEKERİNİZ DÜZ BASSIN. OLMAYANLARA DA ALLAH NASİP ETSİN İNŞALLAH. ÇÜNKÜ GÜZEL BİR ŞEY MOTOSİKLET SÜRMEK VE BEN DE BUNU HER GÜN SÜRMEK İSTİYORUM ANCAK KENDİ MOTORUM OLAN HARLEYİ HERGÜN BEYLİKDÜZÜ-MECİDİYEKÖY GİT GEL 90 KM YOLU SÜRMEK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ BİR KAZA OLSA PARÇA VE SERVİS TARAFINDAN HONDA VE YAMAHA YA GÖRE TABİKİ DE KAT KAT SORUNLU VE TUZLU. İŞ-EV ARABAYLA 2-3 SAAT METROBUSLE 2 SAAT MOTOSİKLETİM İLE İSE 45 DA GİDİYORUM VE BEN ZAMANIMI ÇÖPE ATMAK İSTEMİYORUM VE YOLLAR BUZ KESENE KADAR SÜRÜCEM İNŞALLAH :D YEDEK PARÇADA SORUN OLMIYACAK KAZA OLURSA (ALLAH KORUSUN) SAĞLAM SEKİLDE UCUZ YAPTIRABİLCEĞİM BİR MOTOR ARIYORUM HIZ ONEMLİ DEĞİL CÜNKÜ İŞ GİT GEL KULLANICAM MİNİMUM 100 KMH YETER SANIRIM. BU MOTORA AYIRMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM BÜTCE İSE 4.000-5.000 LİRA İKİNCİ EL TEMİZ OLABİLİR. SİZLERDEN İSTEĞİM SUDUR Kİ BANA BÖYLE BİR MOTOR ONEREBİLİR MİSİNİZ YA DA BENİM BU FİKRİM GİBİ YAPAN ARKADAŞLAR ABİLER VARDIR ELBET ONLAR TECRÜBELERİNİ BENİMLE PAYLAŞIRSA COK MEMNUN OLURUM AYRICA 20 YAŞINDAYIM 1 MOTORUM VAR 2.SİNİ ALSAM ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI NE KADAR GEÇİRİR :D ÇÜNKÜ BU BAHSETTİĞİM MOTOR SEGMENTİNİN ZORUNLU SİGORTASI YÜKSEK DİYE BİLİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVİNİRİM HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER....

90 km az yakmasi lazim olur yoksa cep yanar cbf150 ybr 125 bakabilirsiniz o paraya 2.el olur. Yada bajaj discovery serisine bakabilirsiniz 4-5 liraya sifirlari satiliyor iyi gunler hero motorda varda onun hakkinda pek bilgim yok

HEPİNİZE MERHABA TEKERİNİZ DÜZ BASSIN. OLMAYANLARA DA ALLAH NASİP ETSİN İNŞALLAH. ÇÜNKÜ GÜZEL BİR ŞEY MOTOSİKLET SÜRMEK VE BEN DE BUNU HER GÜN SÜRMEK İSTİYORUM ANCAK KENDİ MOTORUM OLAN HARLEYİ HERGÜN BEYLİKDÜZÜ-MECİDİYEKÖY GİT GEL 90 KM YOLU SÜRMEK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ BİR KAZA OLSA PARÇA VE SERVİS TARAFINDAN HONDA VE YAMAHA YA GÖRE TABİKİ DE KAT KAT SORUNLU VE TUZLU. İŞ-EV ARABAYLA 2-3 SAAT METROBUSLE 2 SAAT MOTOSİKLETİM İLE İSE 45 DA GİDİYORUM VE BEN ZAMANIMI ÇÖPE ATMAK İSTEMİYORUM VE YOLLAR BUZ KESENE KADAR SÜRÜCEM İNŞALLAH :D YEDEK PARÇADA SORUN OLMIYACAK KAZA OLURSA (ALLAH KORUSUN) SAĞLAM SEKİLDE UCUZ YAPTIRABİLCEĞİM BİR MOTOR ARIYORUM HIZ ONEMLİ DEĞİL CÜNKÜ İŞ GİT GEL KULLANICAM MİNİMUM 100 KMH YETER SANIRIM. BU MOTORA AYIRMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM BÜTCE İSE 4.000-5.000 LİRA İKİNCİ EL TEMİZ OLABİLİR. SİZLERDEN İSTEĞİM SUDUR Kİ BANA BÖYLE BİR MOTOR ONEREBİLİR MİSİNİZ YA DA BENİM BU FİKRİM GİBİ YAPAN ARKADAŞLAR ABİLER VARDIR ELBET ONLAR TECRÜBELERİNİ BENİMLE PAYLAŞIRSA COK MEMNUN OLURUM AYRICA 20 YAŞINDAYIM 1 MOTORUM VAR 2.SİNİ ALSAM ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI NE KADAR GEÇİRİR :D ÇÜNKÜ BU BAHSETTİĞİM MOTOR SEGMENTİNİN ZORUNLU SİGORTASI YÜKSEK DİYE BİLİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVİNİRİM HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER....

İstediğin şey tam anlamıyla cbf150 - ybr125 tarzı az yakar çok kaçar motorlardır parçası her daim el altındadır nisbeten ucuzdur. ybr125 biraz daha şekil itibariyle hoş duruyor ama sen bilirsin yinede amaç ulaşıma araçsa bu motorlar iyidir dayanıklıdır 2. elde, ya tanıdığından bulman lazım yada kadir gecesi doğmuş olman lazım :)
Sigorta konusuna gelince günümüz şartlarında baya yüksek fiyatlar çıkarıyorlar bende 2007 model scooter var 150 cc kaza kaydı vs. yok 23 yaşındayım 650 tl sigorta ödedim. Adına kaza varsa çok daha büyük rakamlar çıkarıyorlar ne yazık ki sigortacı bi tanıdığın varsa fikir edin en azından derim ben.
Kazasız belasız.

Kardeşim merhaba,

ben de seninle aynı düşüncedeyim. İşe arabayla gitmek eziyet haline geldi artık. Şu an bir motorum yok ama Allah izin verirse 2 hafta içinde bir motor almayı planlıyorum.

Aynı senin gibi masrafı az yaşıma uygun bir model arıyordum yaklaşık 1 aydır. Çevremdekiler chopper tarzı motorların bana uygun olacağını söylediler. Ben de bu modelleri araştırmaya başladım.

İlk defa motor kullanacağım için fazla ağır olmayan modellere yöneldim bana uygun olduğunu düşündüğüm falcon crown 150 modelini buldum. Elimden geldiğince araştırma yaptım ve 180cm 95kg 32 yaşında biri olarak ilk motor için fena sayılmayacak bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Yakıtı az, bakım ve tamir masrafları düşük. 250lik chopperlardan görece küçük olduğu için hem iyi kaçacağını düşünüyorum hem de kontrol edilmesinin kolay olduğunu düşünüyorum.

Aslında benim gönlüm 250cc lik chopperlarda ama tavsiyeler ilk motor için onların benim için büyük olacağı yönünde. Sonuçta bi bilene danışmak iyidir dedik niyetimizi falcon crown 150 den yana aldık. Bakalım inşallah hayırlısı olur.

Kardeşim bana yapılan tavsiyeler bu yönde inşallah sana da faydası olur. Kazasız sürüşler

Cbf150 sıfırı 5.xxx küsür. Honda'nın fiyat listesinde görmüştüm.

Forumda yeni olduğun nasılda belli... yoksa böyle bir soruyu sormayı aklından bile geçirmezdin..

sorunun cevabı ybr cbf.

ilginizden dolayı hepinize teşekkürler iş yoğunluğundan ayrı ayrı cevap yazamadım kusura bakmayın cbf ve ybr bakacağım yalnız bir soru kaldı aklımda eğer kaza yaparsak yedek parça da hız ve ucuzluk acısından ikiside iyimidir yoksa bajaj mı onuda son zamanlarda kurye kardeşlerimizde gördüm cok fazla tekrardan ilgilendiğiniz için teşekkürler :)

scooter al hacı 100 kmh yapan 4-5 bine cok scootervar al birini rahat rahat trafikte uza git. hem yagmur camur derdin olmaz cooter ayrı bi dünya cü ki . yagmurlu havada normal motosiklete göre daha az ıslanırsın daha a rüzgar yersin ( bel altı ,iiçin ) ön tekerden gelen camur OLMAZ . aralara rahat girer elin deriyajda gezmezsin

scooter al hacı 100 kmh yapan 4-5 bine cok scootervar al birini rahat rahat trafikte uza git. hem yagmur camur derdin olmaz cooter ayrı bi dünya cü ki . yagmurlu havada normal motosiklete göre daha az ıslanırsın daha a rüzgar yersin ( bel altı ,iiçin ) ön tekerden gelen camur OLMAZ . aralara rahat girer elin deriyajda gezmezsin

valla üstümde büyük göz mü var dersin şanssızlık mı dersin saçma yerlerden kaza yapıyorum simdi detaylı anlatmak istemem can sıkıcı konular. suan kafayı takmış durumdayım yedek parça ve motorun yatma suresine scooter da vitessiz oldugu için aklıma yatıyordu ama diyelim kaza yaptık ben motoru ikiye yarmaz isem :) 2-3 saat sonra gel 200-300 lira fiyat kücük bir kaza için bunu diyebilcek mi scooterlar ya da aklında marka ve model varmıydı bu kriterlere

piaggio scipper 150 gidişi tatlımı tatlı düz yolda 120 hafif yokuşta 105 100 km/h hızda gidebilirsin kullanımı basit yol tutuşu iyi az yakar depsu ya 6lt yada 8lt oturuş pozisyonu biraz yüksek sigorta muhabbeti olmasa 1 tanede ben alabilirim ama sigorta canımı sıkıyor.

valla üstümde büyük göz mü var dersin şanssızlık mı dersin saçma yerlerden kaza yapıyorum simdi detaylı anlatmak istemem can sıkıcı konular. suan kafayı takmış durumdayım yedek parça ve motorun yatma suresine scooter da vitessiz oldugu için aklıma yatıyordu ama diyelim kaza yaptık ben motoru ikiye yarmaz isem :) 2-3 saat sonra gel 200-300 lira fiyat kücük bir kaza için bunu diyebilcek mi scooterlar ya da aklında marka ve model varmıydı bu kriterlere

koruma demiri takılan bi scooter al =) oruma demiri deyip geçme kackez yatırmıstım motoru koruma demiri var dye adece gidon topuzu ve ayna cizildi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar