ACİL! Isparta da büyük motordan anlayan usta

Hepinize selamlar Isparta merkez de varsa bildiğiniz büyük motordan anlayacak iyi usta çok büyük yardımcı olmuş olursunuz k onerirseniz. Eğirdir tarafında kalıyorum dün gece motorumla yolda kaldım motoru yikayip gittikten sonra durdum ve bir daha mars almadı sanırım çakmaklık açıktı koltuk altındaki , oradan su aldı yikarken cakmakligin elektriğini akuden söküp tekrar vurdurarak 10 dk filan surdum kontağı kapattıktan sonra yine çalışmadı akü kendini yeteri kadar şarj edemiyor bana aküyü şarj edip ardından akü motorda giderken kendini şarj edebiliyor mu konjektor de sorun var mı bakıp anlayacak eğer sarj edemiyorsa yeni konjektor koyabilecek bir yer arıyorum tam olarak. Şuan Ereğli deyim Isparta merkez de arıyorum yeri benzinim oraya yeter zaten zırt pirt da vurdurmak istemiyorum. Motorum 2005 model fz6 cok teşekkürler...

Sanayinin içinde Şampiyon motosiklet var. Aras kargonun yan tarafında.Genelde racing tarzı motosikletlerin tamiriyle uğraşır. 0 537 4920806 telefonu .Geçmiş olsun.

Valla cevap gelmeyince bi kaç motorcu bulup sordum burayı tarif etti dediğiniz yeri baktım önünde dediğin racing motorlar var girdim ben de sagolasin cevap için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar