Capitao_3 kullanıcısının son içeriği

1. Capitao_3

Bonus +3 taksit olayı

Arkadaşlar Bonus Kart ile motosiklet harcaması yapacağım. Şuan 1 hazirana kadar bonus kart motosiklet harcamlarına +3 taksit veriyor. Bugün banka ile görüştüm bonus üyesi iş yerlerden alışveriş yaptığınızda +3 taksit otomatik olarak eklenecektir dediler. Fakat şöyle bir durum var motosiklet...
  2. Capitao_3

Diğer Arora Cappucino Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

SİLİNDİR HACMİ 50 cc MOTOR GÜCÜ 3,15 HP @ 7500 rpm MOTOR Tek Silindir 4 Zamanlı ŞANZIMAN Otomatik Vites YAKIT TİPİ Benzin SOĞUTMA Hava Soğutma ÖN LASTİK 120/70-12 ARKA LASTİK 120/70-12 ÖN FREN Disk ARKA FREN Kampana UZUNLUK 1895mm GENİŞLİK 670mm YÜKSEKLİK 1180mm DİNGİL MESAFESİ...
  3. Capitao_3

Trakya Music Fest

Arkadaşlar daha önce trakya müzik festivaline motosikletiyle giden varmı? Park alanı, motor güvenliği vs ne durumda? Gidenler bilgilendirirse sevinirim...
  4. Capitao_3

Uğraşamadığım için vereceğim..

arkadaşlar elimde googleda baya ciddi şekilde indexlenen mototurkiye.net internet sitesi var.. Motor sever bir arkadaşa sadece masrafları karşılaması karşılığında ücretsiz olarak vereceğim. İlgilenenler bana özel mesaj ile ulaşabilirler..
  5. Capitao_3

Roleff Hooded

Arkadaşlar bu monttan almayı düşünüyorum. Fiyat ve özellik olarak oldukça hoşuma gitti. Kullananlar varmı? https://urun.n11.com/mont/roleff-hooded-camouflage-ceket-P182653826
  6. Capitao_3

Max 700 ₺ mont tavsiyesi

Arkadaşlar soğuk koruması iyi olan Max 700 tl civarı mont arıyorum. N11'den 11.11 indirimleriyle alacağım. Tavsiyeleriniz varsa alabilirim.
  7. Capitao_3

Ehliyet değişimi (Nisan Sonrası)

Arkadaşlar şimdi ehliyet değişimi için eşim ve kendime randevu aldım.. Nisan ayından beri ücretlerin bankaya yatırılıyormuş 13 tl olan ücreti internet vergi dairesinden ödedim. 2 tl olan polis teşkilatı ücretini nasıl yatıracağımı anlayamadım. iban olarak yatırıp makbuzu mu getireceğiz nufus...
  8. Capitao_3

Benelli Leoncino ABS Almayı Düşünenler Türkiye'de ilk inceleme buyrun...

Benelli MC Türkiye Grubu üyelerimizden Onur İhsan Aldemir'in motosikleti Motoron Dergisi tarafından incelendi. Daha öncesinde motosikletin sahibi kendi inceleme yazısını Moto Türkiye'de yazmıştı fakat bu video olarak Türkiye'deki ilk Leoncino İncelemesi...
  9. Capitao_3

Motosiklet Hırsızları

Neredeyse hergün Facebook'ta onlarca çalıntı motosiklet ilanı görmeye başladık. Artık bu konuda kesinlikle yasa çıkması şart. Bu çok ciddi bir suç. GPS'den tutun Alarmına kilidine kadar her şeyi patlatıyorlar. Hiç korkuları yok AVMlerden bile motor çalıyorlar. Devletin artık buna dur demesi...
  10. Capitao_3

Kan Grubu Stickerleri

Bugüne kadar bu stickerlerin bir işe yaramadığını düşünürüdüm. Benelli logosu için N11'de anlaştığımız stickerci Kan Grubu Logosu alana Benelli MC stickerini bedava verince. Kan Grubu Stickeri siparişide verdim. Dün Acil Servis Doktoru olan bir arkdaşım iyi yapmışsın bunları yapıştırmakla...
  11. Capitao_3

Benelliciler Toplanın

Geçenlerde tasarlağım kulüp logosunu paylaşmıştım. Logoları basacak birini sonunda n11de buldum ve sonuçları paylaşıyorum...
  12. Capitao_3

Kulüp Logosu Tasarladım

Arkadaşlar bilenler bilir yaklaşık 1 yıl önce Benelli MC Türkiye isimli bir oluşum kurdum. Artık Benelli kullanan yada Benelli sevenlerin yoğun ilgisi sonucu instagramda 3000 Facebookta 3500 kişilik büyük bir grup haline geldik. Bende grup üyelerinin motosikletlerine yapıştırması için bir logo...
  13. Capitao_3

Egsoz parlatıcı

Egsoz parlatmak için bu ürünü önerdiler. bu ürünü kullanıp başarı elde edebilen varmı acaba? https://urun.n11.com/yapistirici-ve-bant/marpol-metal-cilasi-P125229400
  14. Capitao_3

Kediler ile mücadele..

Arkadaşlar kedilerle başım fena halde dertte. Motorun üzerine çiş yapmalarını geçtim. Sex yaptılar onuda geçtim. Dün gittim 1 saat motoru yıkadım. Temizledim sildim. Evde 30 dk yemek yedim döndüğümde motorun üzerinde kustuklarını gördüm. Artık canıma tak etti. daha önce kedi kovucu...
  15. Capitao_3

Mini Doğu Avrupa Turu

Arkadaşlar bu yaz 6 günlük mini bir tur yapmayı düşünüyorum. daha önce bu tarz gezi yapanlardan bu ülkelere gidenlerden fikir almak istedim. Vize işlemleri, ülkelerde karşılaşabileceğim olumsuzluklar vs vs Kafamdaki plan söyle 1.Gün Kavala 2.Gün Selanik 3.Gün Tiran 4.Gün Üsküp 5.Gün Sofya...

Yeni mesajlar