Capitao_3 Katılım 29 Eki 2010 Mesajlar 1,310 29 Nis 2018 Konu Yazar #1 Geçenlerde tasarlağım kulüp logosunu paylaşmıştım. Logoları basacak birini sonunda n11de buldum ve sonuçları paylaşıyorum...
Geçenlerde tasarlağım kulüp logosunu paylaşmıştım. Logoları basacak birini sonunda n11de buldum ve sonuçları paylaşıyorum...
whitedeamon Katılım 14 Eyl 2013 Mesajlar 3,156 29 Nis 2018 #2 Plakalıktaki bence güzel değil.Birde plakanın üstünü görünmesin okunamasın diye karaladıysan başarısız bir çalışma olmuş.
Plakalıktaki bence güzel değil.Birde plakanın üstünü görünmesin okunamasın diye karaladıysan başarısız bir çalışma olmuş.
Capitao_3 Katılım 29 Eki 2010 Mesajlar 1,310 30 Nis 2018 Konu Yazar #5 resmin orjinalini bulamadım plakayı başka bir yer için karalıyordum bu kadar kurtarabildik ---------- Mesajlar birleştirildi - 16:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:29 ---------- whitedeamon' Alıntı: Plakalıktaki bence güzel değil.Birde plakanın üstünü görünmesin okunamasın diye karaladıysan başarısız bir çalışma olmuş. Genişletmek için tıkla ... plaklığın o kısmında çizik vardı o yüzden yapıştırdım oraya.. Asıl kulanım yeri ön tampon ve depo..
resmin orjinalini bulamadım plakayı başka bir yer için karalıyordum bu kadar kurtarabildik ---------- Mesajlar birleştirildi - 16:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:29 ---------- whitedeamon' Alıntı: Plakalıktaki bence güzel değil.Birde plakanın üstünü görünmesin okunamasın diye karaladıysan başarısız bir çalışma olmuş. Genişletmek için tıkla ... plaklığın o kısmında çizik vardı o yüzden yapıştırdım oraya.. Asıl kulanım yeri ön tampon ve depo..