Bonus +3 taksit olayı

Arkadaşlar Bonus Kart ile motosiklet harcaması yapacağım. Şuan 1 hazirana kadar bonus kart motosiklet harcamlarına +3 taksit veriyor. Bugün banka ile görüştüm bonus üyesi iş yerlerden alışveriş yaptığınızda +3 taksit otomatik olarak eklenecektir dediler.

Fakat şöyle bir durum var motosiklet bayiilerinin neredeyse hepsi kartı mail order üzerinden ana firmadan 6 taksit ile çekiyorlar. çağrı merkezi elemanı mail order konusunda bir bilgisi olmadığını fakat internet üzerinden yapılan alışverişlerde +3 taksit tanımlanmadığını söyledi.

Bu konuda bilgisi olan daha önce bu şekidle alışveriş yapanlar var mı? Tecrübelerini öğrenmek istiyorum.

Motosikleti
CB650R
Mail order yanlış bilmiyor isem firmanın kullandığı pos cihazının sanal hali
Alışveriş yapacağınız yer bonus üyesi ise ve garanti pos u varsa +3 taksiti verir
Ana firma diye bir oaly yok bu arada toptancısına çektiriyorlar genelde bu sebeple o toptancı da bonus posu olması gerek

Alışveriş yapacağınız yer ile samimi iseniz mesai bitimine yakın ( gün sonu alınmadan önce ) 501 liralık bir alışverip yapıp taksitlendirin, +3 taksiti verirse kalan ne istiyorsanız alırsınız vermez ise yapacak bir şey yok

1 ay olmadı yeni aldım motosiketi aslında bu taksit olayı firma firma bayi bayi değişiyor.ben mail order ödemeli mondial sitesinden peşin fiyatına 10 taksit ile 24.500 tl ye motosiklet aldım.ama kendi şehrimdeki satıcı faiz koyarak taksitlendiriceğini söylemişti mesela.bu adam sitesinden ödeme yaparken niye öbürü faizli satıyor bilmiyorum ki 10 kat daha fazla satan bir motorcu bu adam.aynı motoru bir kaç bayiye sorun ödeme şeklini

Bonus posu olmazsa bonusu bölemez zaten mantık olarak.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------

Bonus posu olmasa zaten 6 ya bölemez mantık olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar