Cantürk kullanıcısının son içeriği

1. C

Alarm kumandasındaki ışık kendiliğinden yanıp sönüyor...

henüz taktırmadığım motosiklet alarmının 2 kumandasından birinin ışığı zaman zaman zayıf veya güçlü olarak kendiğinden yanıyor zamanla zayıflayarak sönüyor. UZUN süre depoda beklemiş ve pilleri tükenmiş durumdaydı aynı özellikli yeni pil alarak onları taktım...eşi de ilk önce böylesi bir sorun...
  2. C

Benzin kokusu...

1500 km deki Mondial KT 150 motorumdan stop ettikten sonra çiğ benzin kokusu geldiğini hissediyorum...Zengin karışımlı bir ayar veya yedek depo kullanımı, şehiriçinde düşük viteste sürüş vb. bir sebeple geliyor olabilir mi? Ayrıca motoru akşamları parkettiğim verandada bir egsoz ve benzin...
  3. C

MONDİAL KT 150 JİKLE MANDALI KONUMLARI-FONKSİYON VE UYGULAMA KOŞULLARI...

KT 150 de jikle... soğuk hava koşulları nedeniyle zorunlu olarak kullanılması gerektiğinde jikle üzerindeki plastik kolun YUKARI-ORTA-AŞAĞI konumlarının ne anlama geldiği ve soğuk motorun özellikle sabahları ilk çalıştırmada jikle kolu hangi konumda olmalı ? motorun ısınması ve motorun seyir...
  4. C

mondial 150 kt arka jantta göçük/ezik

Arkadaşlar foruma yeni girdim... Herkese Merhaba... 1 hafta önce 2015 model 1200 km de 2. el aldığım Mondial 150 kt arka jant sağ yanağında bir eğilme oluşmuş( ben alındığından bu güne fazla deneyimim olmadığı için hiç binmedim ve 100 km uzklıktaki bir ilçeden bir arkadaşım...
  5. C

Aydın'dan Merhaba...

Arkadadaşlar Merhaba kısa bir giriş yapacağım...Herkese selamlar Aydın'da oturuyorum...Çok kısa bir süre içinde 2015 model 1000 km de bir kt 150 ile aranızda olacğım...Önümüsdeki günlerde daha detaylı yazılarımla sizlerle birlikte olacağım...Selam ve sevgilerimle...