Aydın'dan Merhaba...

Arkadadaşlar Merhaba kısa bir giriş yapacağım...Herkese selamlar Aydın'da oturuyorum...Çok kısa bir süre içinde 2015 model 1000 km de bir kt 150 ile aranızda olacğım...Önümüsdeki günlerde daha detaylı yazılarımla sizlerle birlikte olacağım...Selam ve sevgilerimle...

kardeşim hoşgeldin. bende aydındayım. yardımcı olabileceğim birşey olursa ulaşabilirsin.

Hoşgeldin dostum bende aydındayim umarım herşey gönlüne gore olur hayırlısı olsun şimdiden

Ooooo...3+1 ettik...Merhabalar...Yakın ilginize teşekkürler, dilerim en kısa zamanda Aydın'da yüzyüze görüşme fırsatı buluruz...Ben henüz motora alışma evresindeyim... Uygun bir zamanda görüşmek isterim.. Pazar hariç hergün çalışma saatlerinde sürekli Ramazanpaşa Camii civarında oluyorum...Çay ve kahve içmeye beklerim...Selamlar...

yörükmüsünüz len diyeceğim Yörüğün ne olduğunu bilmeyenler yanlış anlayacak :) hoş geldin yörüğüm bende yörüğüm :):queen:

Bende yörüğüm :D yamaç yakalıyın ben , isdanbulda duruyon enkire bişi ilazım olusa motor pısadı falan yadım ederin.

Hoşbulduk,,,
Motosiklet tutkusunun benzer yaşam biçimini ve felsefesini benimseyen insanları biraraya getirmesinin yanısıra, aynı sehirde doğmuş veya yaşayan birbirinden habersiz insanların yine motosiklet tutkusu sayesinde birbirlerinin farkına varması...Çok yüce bir tutku...Tekrar hepinize merhaba...Yörüğünden, yerlisine, Efesinden Muhacirine ("Macur" da deriz buralarda)...
KT 150 ile yaşam başladı...Yavaş yavaş birbirimizi tanıyoruz... Benim acemiliğim onun Çinlililği,
Hafta içinde 1000 km bakımına girecek, bugün ustasıyla tanıştı...Dilerim seviyeli ve mesafeli bir ilişkileri olur!!! :)))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar