Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 2 gün önce bir arkadaşımdan Minsk 125 aldım.Şuan motorunu indirik temizligiyle ugraşıyoruz.Ancak elektrik tesisatı bana çok kötü görünüyor.Hazır motoru indirmişken birde elekltrik tesisatını yenileyelim dedik ama hazır halde bulamadım.Şimdi kendim yapmaya karar verdim.aradım bulamadım...
arkadaşlar dün 2 vitesli KANUNİ Moped Turbo Sport GXL marka motorumla normal devirde giderken tık,tık diye bir ses duymaya başladım.Tabiki hemen durup motorumun sagına soluna baktım görünürde bişey yoktu.Tekrar binip yoluma devam ettim ses dewam etti.eve kadar geldim.Hemen yan kapakları çıkarıp...
Arkadaşlar Bugün Saat 14:30sularında başıma gelen olayı sizlerle paylşamak istedim.Umarım Sizlerde bunlan ders çıkartırsınız.
Evden dükkana gelmek için yola çıktım.Kanuni mopedle geliyordum.Herkezi bildigi 2 vitesli olanlardan.Hero Puch'un aynısı.Jawa binemiyoruz.Maglum 350cc ve deposunda...
Arkadaşlar ben foruma katılalı çok oldu.Önceden sadece göz atıp çıkıyordum.Taki şu teknik servisi orada görene dek şimdi bende kendi tecrübelerim dogrultusunda bilgi paylaşımına katılıyorum.Hepiniden Allah razı olsun verdiginiz bilgiler için.Bu arada ben caner edirneliyim.Trakya üniversitesi...