Selamlar,önce hiç acele etme çünki koltuğun altındaki regülatör hiç hata kabul etmiyor,ettiysende üzülme eğer regülatör gittiyse 40 ytl ye yenisi var+mıknatıs olarak gördüğün şey jenerator oluyor farlar,korna,ateşleme bobini için gereken enerji herşey orada üretiliyor regülatörde de gereken yerlere gerekli voltajlara sabitlenip gönderiliyor mail adresine mekanik+karbüratör+elektrik şemalarını tüm ayarlarını gönderiyorum yalnız ingilizce ön bilgi olarak bakarsın buraya'da eklemeye çalşacağım, dosya pdf dosyası acrobat reader programı ile açılır yoksa internetten indirirsin deneme yanılma yapma zorlanırsan türkçeye çevirip gönderebilirim yetmezse fotoğrafla gönderirim şu an vaktim yok sadece pdf dosyayı göderiyorum bir süre sonra motoru indirip balata,piston bile değiştirirsin elindeki bilgilerle 2 zamanlı ölsede minsk hala üretiliyor ve yürüyor Türkiyede'de çok ucuz olarak parçası bulunuyor
Kolay gelsin.............
Selamlar,aşağıda bağlantı şemasını basitçe çizdim,regülatörün arka kısmında bulunan 02 soketi:Lambalar için ac-12v verir burdan park lambası,ön far beslemesini+sinyal,stop lambası beslemesini yapabilirsin çoğunun koldaki switchleri oksitden dolayı sorun yaratır ister yağlı kontak spreyle temizle ister başka anahtar sistemi yap mesela farlara bir anahtar, stop için ayak freninin müşirine aynı hattan tesisat çekebilirsin
M soketi: ortak şasedir regülatör gövdesinden motor şasesine değsede temas problemine karşı bunuda şaselemeni tavsiye ederim.K soketi:direk ateşleme bobinine gider.01 soketi:korna için beslemedir.A soketi:kontak anahtarı için çıkışdır(bu soketi şaseye verdiğinde motor stop eder,boşta kaldığında motor çalışır yani açık devre konumunda motoru çalıştıracaksın ve süreceksin) son bir not: regülatöre üstten baktığında arka çıkışta sokete yakın olan harf ve rakamlar soketin alt kısmındaki sırayı, diğer taraf üst taraftaki sırayı gösterir
Benden bu kadar, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.