Acele Giden Ecele Gider...

Arkadaşlar Bugün Saat 14:30sularında başıma gelen olayı sizlerle paylşamak istedim.Umarım Sizlerde bunlan ders çıkartırsınız.
Evden dükkana gelmek için yola çıktım.Kanuni mopedle geliyordum.Herkezi bildigi 2 vitesli olanlardan.Hero Puch'un aynısı.Jawa binemiyoruz.Maglum 350cc ve deposunda vampir var.Neyse konuya gelelim.
Evden çıktıktan sonra daha önceden tanıdıgım bi arkadaş mobylettle yanıma geldi.Nereye diye sordu dükkana dedim.Gel kapışalım dedi.Yaw bırak dedim ben tabii.(Çünkü onun motoru modifiyeli ve düz yolda 140 km hiza ulaşabiliyor.)Bu ısrar ediyor ama ben olmaz degince bu zaten yanıma bile sokulamassın diyerek bastı ve beni geçti..
2-3 Km sonra dört yol agzı var ben oraya geldim.Bir kalabalık vardı pek fazla sokulmadan uzaktan izlemeye başladım.Bir de baktım az önce bana gel kapışalım diyerek beni yarış yapmaya davet eden arkadaş.yerde kaskıda olmadıgı için yüzü gözü kan içinde traktöre vurmuş arkadan.O canım mobylette tıpkı konserve kutusu gibi hurda dönmüş.Resmen ezilmiş.Daha sonrası malum.Trafik polisi,Ambulans derken çocuk karga tulumba hastaneye.Daha haber alamadım ama umarım birşeyi yoktur.
Arkadaşlar sizlerden ricam,böyle tahriklere kapılıp bi anlık gaza gelmeyin.Belki bende onunla yarış yapmayı kabul etseydim orda bende yatıyor olabilirdim.Allah kimseye kaza bela vermeden keyifle motor sürmeyi nasip etsin

Ne diyebiliriz ki bu mantığa. Umarım ölümcül ya da kalıcı sakatlığa yol açacak şekilde yaralanmamıştır.

işaallah dedigin gibi ölümcül yada kalıcı sakatlıga yol açmamıştır bu kaza Allah acil şifalar versin arkadaşa..

içimden böylelerine hiç üzülmek acımak gelmiyor ama ne de olsa insanız allah acil şifalar versin umarım aklı başına gelmiştir...

şeytan diyor ne hali varsa görsün ama ben arkada kalanlara üzülüyorum.inş bişeyi yoktur

şeytan diyor ne hali varsa görsün ama ben arkada kalanlara üzülüyorum.inş bişeyi yoktur

abi öyle demeyelim be bilemeyizki tamam kendi etmiş kendi bulmuş ama böyle forumlarda işin ciddiyetini kavrayacak kadar fırsatı olmamış olabilir inşallah birşeyi yoktur da aramıza döndüğünde ya hiç motor sürmez yada adam gibi sürer

evet butür aksaklıklar oluyo ama ben yavaş gidince garanti kaza yapıyorum oyüz den tek kelime hız hayat kurtarır bazen ama bazen herzaman diyil

İnşallah bişeyi yoktur.. İste bu tip insanlar yüzünden ailelerimizden baskı görüyoruz :farao:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Yazık olmuş, umarım önemli birşeyi yoktur arkadaşın.

aynen sakın kımsenın egosunu tatmın etmek ıcın yarısmayın bak belkı yarıssaydın sen kaza yapacaktın tebrık ederım yada o kaza yapıcaktı sen kendını suclu hıssedecektın

cok kotu bı durum....gecmıs olsun o arkadasına..senınde verılmıs sadakan varmıs..benımde bugun onume bı lınea kırdı serefız ne sınyal verdı ne de ayna baktı anıden kırdı onume..nese son anda durdum o da durdu..dovcektım adamı ozur dıledı......Allah herkesı korusun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorda bişey varmı..:p

(bu yoruma kızmayın kendi etmiş kendi bulmuş adam olsaydıda bu başına gelmeseydi):cat:

Arkadaşlar bugün haber aldım boynu ve sol ayagı kırılmış,Ayrıca başına 9 dikiş altılmış.Ben bu duruma gerçekten çok üzüldüm.Umarım bir an önce eski saglıgına kavuşur.Allah'tan ben onun gazına gelip yarışmadım belkide o kazayı ben yapacaktım.Verilmiş sadakam varmış deyip şükür ediyorum.Motoru merak eden arkadaşlar içinde,motorsiklet hudaya verilmiş diye duydum.İşte arkadaşlar motorsiklet kullananlara Türkiyede serseri gözüyle bakılmasının sebei bu tip insanlardır bence lütfen kendimize mukayyet olarak o tip insanlara uymayalı.

Boyun kırığı çok kötü olmuş yaa.Çok büyük geçmiş olsun arkadaşına.Biz ne kadar söylesek de milletimiz yine de cahil suçlu bulmamak lazım.Ben ışıklarda beklerken bana da kaç kişi gel yarışalım kapışalım babında birşeyler söylüyor ya da işaret ediyor.Hatta altındaki 150 cc zat la bilmem neyle kafa tutuyor.Ben bu vatandaşlara önden buyur diyorum ve de arkadan normal kullanışımla sürüyorum.Adam böylece egosunu tatmin etmiş oluyor ben de rahat rahat yoluma gidiyorum.Demem o ki pistlerde dolaşmıyoruz.Trafik zaten 4tekerlilerden zor nefes alınır hale gelmiş bir yer olmuş, biz de yarışır bilmem ne edersek sonumuz arkadaş gibi olur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar