bursagsli kullanıcısının son içeriği

1. bursagsli

İthal Maganda

Bugün motosiklet ile gezeyim dedim. 3 şeritli bir yolda orta şeritten gidiyorum. Sağ şerit ilerde daralarak orta şeride aktarılıyor. Daralmanın oraya 50 metre ya var ya yok. En Sağ da eski kasa doblo o kadar hızlıydı ki bir anda önüme atladı. Plakaya baktım ma plaka. suriyelilere verilen plaka...
  2. bursagsli

Bu Ülke de Ucuz Arabaya Bineceksin!

Bugün araç ile kazaya karıştım. Araba 2016 model düşük süratte giderken durdum arkadan biri geldi çarptı. Kullandığım aracın ne kazası ne hasar kaydı var. 17 senelik araba geldi arkadan vurdu. Arka tampon çatladı. Kaportacı hiç sigortadan uğraşmayın 300 TL ye kaynatıp boyarım diyor. Ayrıca hem...
  3. bursagsli

Malum Kış Geldi

Motora 4 mevsim bindiğim için pantolon arayışına girdim. Geçen sene prosev titanyum pantolon aldım. 1 defa giydim. Hoşuma gitmedi. Pantolon çok iyi gram soğuk geçirmiyor ama bacak kısmı çok bol ve çok uzun geldi. Motosiklet pantolonu olduğu için daraltma da yapamıyorum. Şimdilik pantolon üstüne...
  4. bursagsli

Mazota 17 kuruş, Benzine 12 Kuruş Zam

Salı günü mazota geleceğini biliyordum. Ama benzine de geliyor. Neyse her zaman ki gibi susmaya devam edelim
  5. bursagsli

Garaj Kapısının Önüne Neden Park Edilir

Evin altında bodrum olduğu için garaj kapısı yerden yüksek kalıyor. Garaj kapısı köprü açılıp, kapının ayakları sokağa iniyor ve yolun 2 metresini kaplıyor. Garaj kapısıdır park edilmez levhası yapıştırdım ama nafile. Belki görmezler diye tam 3 adet yapıştırdım. Ama sonuç sıfır. Adam hem kapının...
  6. bursagsli

Görmedim

Bugün motorla 1 gidiş 1 geliş şeritten gidiyorum. Önümde h100 tarzı açık kasa bir kamyonet vardı. Birden sol şeride geçti. Bende sağdan devam ederken bir an da sağdaki sokağa açıktan dönmek istedi. Sanırsın tır çeviriyor. Bir anda önüme kırınca frene bastım. Arka teker zaten kitledi. O esnada...
  7. bursagsli

2017 Sıfır Model Plaka ve Ruhsat İşlemleri ve Ücretleri | Güncel | Kazıklanmayın

Kendi plaka ve ruhsatınızı kendiniz çıkarın kazıklanmayın. Herkes birşeyler yazmış hiçbirşey anlamadım. Malesef kazıklanarak öğreniyoruz:pale: İşlemleri kendiniz yapacaksanız; 1 Diğer iller için belki randevu alabilirsiniz. Ama bursa için sadece sıra numarası alıyorsunuz. Randevu işlemine...
  8. bursagsli

Yazıcılar

Konunun yeri burası değil biliyorum. Ama burda daha çok kişi görür diye buraya açtım Yazıcı alacağım maksimum bütçe 150 TL. Alacağım yazıcı tarayıcılı olacak. Bundan 5 sene önce falan canon mp480 yazıcı almıştım. O zamanda fiyatı 150 TL. Kartuşlar bitince bozuldu ve kartuşları tanımamaya...
  9. bursagsli

Tartışma Dediğin Böyle Olur

10. bursagsli

Asus Servis Rezilliği

Asus k555ln x0364h modele sahip bir notebook aldık. Touchpadin sağ üst köşesi aşağıya düştüğü için servise yolladık. Ürün yapıldı diye mesaj geldi. Ürünü almaya gittim. Üst köşesini yapmışlar ama alt tarafı lakır lakır oynuyor. Tekrar servise verdim. Üzerinden 2 hafta geçti internetten servis...
  11. bursagsli

TOTAL 75 TL Yakıt Alana 25 TL indirim

Totalde 75 tl yakıt alana 25 tl indirim var. Bu indirimler benzin ve mazotta geçerli Bu kampanyadan ilk 8000 kişi yararlanır elinizi çabuk tutun ayrıca aynı plaka ile 3 defadan fazla yararlanamazsın 75 tl yakıt için 50 tl ödersin 150 tl yakıt için 100 tl ödersin 225 tl yakıt için 150 tl ödersin...
  12. bursagsli

Bursa OTOSHOW Fuarı

fuar pazar gününe kadar açık hafta içi öğrenci ve bayanlara ücretsiz diğer kişilere 5 tl hafta sonu öğreci 5 tl normal 10 tl galiba. Fuara gitmeyi düşünen arkadaş varsa gitmesin.Oraya vereceğin para ile git tost ye. Bu sene hiçbirşey yok salonlar boş kalmış çoğu firma fuara katılmamış
  13. bursagsli

Aliexpress Ödeme yapmıyor

iyi akşamlar arkadaşlar konunun yeri burası değil biliyorum ama burda daha çok kişi gördüğü için cevap gelir diye konuyu buraya açtım aliexpresste ürünü sipariş ederken yukarıda sürekli resimdeki kırmızı renkli bir yazı var ne anlama geldiğini anlamadım ayrıca ödeme butonuna bastıktan sonra...
  14. bursagsli

23 Adet Ygs-Lys Soru bankası

ilk resimdeki alttan 15 kitap sıfırdır hiç kullanılmadı onun üstündeki kitapların sadece ilk 3-4 testi çözülmüştür TOPLU ALIMDA UYGUN FİYATA BIRAKIRIM 2. resimde sol taraftaki 15 kitap sıfırdır sayfalarda çizik, yıpranma, buruşma yoktur. sağ tarafta ki kitapların 3-4 testi çözülmüş olup kitabın...
  15. bursagsli

Benzine 14, Mazota 12 kuruş ZAM

Diyecek birşey bulamıyorum http://www.ntv.com.tr/ekonomi/benzin-ve-motorine-zam,YKhDuUsQzESL9sxmMjBS0w

Yeni mesajlar