Mazota 17 kuruş, Benzine 12 Kuruş Zam

Salı günü mazota geleceğini biliyordum. Ama benzine de geliyor. Neyse her zaman ki gibi susmaya devam edelim

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
daha günler öncesinde shell fuel save 5,27 iken bugün gözüme ilişti 5,36 rakamı. zaten zam yapılmış ne ara yapıldı farkında değilim, şimdi 5,48 mi olacak?

İmza toplayalım,hergün hergün zam gelmesin,benzin,dizel,lpg litresine yıl başında 10 TL.cik zam gelsin,millet rahat nefes alsın,koskoca ülkede 3 5 kuruş zam yapılınca itibarımız sarsılıyor,eyyy avrupa duy sesimizi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
20 TL alıyorum ben banane.

Eskiden 50 liralık benzini bir dakika da alıyordum şimdi 38 saniyede alıyorum , teşekkürler ak parti.

Bi kulağımızın arkası kaldı diyordumda orayada yetişecekler bu gidişle. Senede 25-30 ton mazot tüketimim var.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
20 TL alıyorum ben banane.

zamanında birileri bunu cidden söylemiş olmalı ama suç bizde, geçen geçen sene 5 liralık benzin aldım ve pompacı "çokmuş" falan demişti ve bende "ne yapalım abi paramız yok" demiştim.

"paran yoksa binmeyeceksin." dedi şerefsiz ve bende "1 litre benzin 5 lira mı olur? benzin böyle pahalı olursa bizde 1 litre alırız" falan demiştim ve adam bir şey dememişti.

yani bir birimize takoz koyacağımız yere toplanıp şu hükumeti sıkıştırsak herşey güllük gülistanlık olacak.

Yıl sonu benzin fiyatı tahminim= 6.00.TL
Barzaniden petrolü varili 30 dolardan alıp gemiciklere dolduran sonra da varili 50 dolardan satan KİM bilin bakalım...

zamanında birileri bunu cidden söylemiş olmalı ama suç bizde, geçen geçen sene 5 liralık benzin aldım ve pompacı "çokmuş" falan demişti ve bende "ne yapalım abi paramız yok" demiştim.

"paran yoksa binmeyeceksin." dedi şerefsiz ve bende "1 litre benzin 5 lira mı olur? benzin böyle pahalı olursa bizde 1 litre alırız" falan demiştim ve adam bir şey dememişti.

yani bir birimize takoz koyacağımız yere toplanıp şu hükumeti sıkıştırsak herşey güllük gülistanlık olacak.

insanları aşağılamam etmem ama pompacı bu lafı dedikten sonra onu itin g.tüne sokardım. totoşa bak 1400 lira ya alıyor ya almıyor asgari kafalı birde millete akıl veriyor. sürün burda 1400 lira için elinde pompayla sabah akşam gez aç herif. motorumun bir set lastiği kadar değerin var fazla konuşma derdim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar