İthal Maganda

Bugün motosiklet ile gezeyim dedim. 3 şeritli bir yolda orta şeritten gidiyorum. Sağ şerit ilerde daralarak orta şeride aktarılıyor. Daralmanın oraya 50 metre ya var ya yok. En Sağ da eski kasa doblo o kadar hızlıydı ki bir anda önüme atladı. Plakaya baktım ma plaka. suriyelilere verilen plaka. Beni geçtikten sonra önümde ki araçlara makas ata ata ilerledi. Yerli magandalar yetmiyor gibi bir de bunlar çıktı başımıza

Motosikleti
BWS 100
Suriyeliler ma plakamı veriliyor?

Tam suriyeli diyemeyiz ama onlar o kadar cogaldi ki bence %75 ten fazlasi suriyelinindir.
MisafirArac MA demisti birisi.

Eskiden luks arabalarda gorurduk, almancisinda gurbetcisinde gorurduk. Simdi cin motoru, kagit toplayicilar, luks araclar falan hepsinde gorur olduk.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
MA plaka adı üstünde işte MAganda plaka.:) Bu Suriyeli denen yaratıklar savaştan kaçan bizim vergilerimizle,türlü türlü ayrıcalık tanınan maaş bağlanan aciz varlıklar değil miydi?Altlarında araba ne arıyor sorması ayıptır?

Bu sabah bende aynasına bakmadan şerit değiştirip önüme atlayan mercedesli bir hıyara korna çaldım. Camını açıp ne var dedi. Önüme atlıyorsun dedim. Sabah sabah ne kornaya basıyorsun diye de fırçaladı beni. :) Birkaç yıl önce denk gelseydi onu o arabasından indirirdim de bir yerden sonra hangi biriyle uğraşayım psikolojisine girdiğim için artık bu dallamaları sallamaz oldum. Adam kusura bakma diyeceği yere bir de dikleniyor. Bu heriflerle laf dalaşına girmek bile bir hata. Uzayıp gideceksin.

MA plaka adı üstünde işte MAganda plaka.:) Bu Suriyeli denen yaratıklar savaştan kaçan bizim vergilerimizle,türlü türlü ayrıcalık tanınan maaş bağlanan aciz varlıklar değil miydi?Altlarında araba ne arıyor sorması ayıptır?

Üsküdar da bir ayakkabıcı da çalışan bi suriyeli vardı, doktordu kendisi :)
Her suriyeli öyle sokakta dilenen yada magandalık yapan leş tayfadan değil doğrusu :)

Ha ülkeye gelen 100 suriyeliden 5 tane okumuş kültürlü çıkmaz orası ayrı.
Kültürlü zeki olan tayfayı avrupa kaptı, bize de vasıfsız gereksizler kaldı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar