Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kymco agility city 200i scooter ım var. akü sağlam marş bastığımda marş motoru dönmüyor. marş rölesinden tık diye ses geliyor. röledeki uçları birleştirdiğimde de marş basmıyor. araştırmalarım sonucu marş motorunun kömürlerinin dağıldığını düşünüyorum. marş motorunu sökmek istedim ama motor...
Ulaşım aracı olarak motosiklet kullandığım için bugün bir kez daha kendimle gurur duydum 😊 bugün açıköğretim sınavına yetişmek için izmir bornovadaydım. üniversite girişinde metronun hemen önünde kırmızı ışıkta bekleyen araçların arasından geçerken en önde 2 arabanın çok yakın durmasına rağmen...
motorum kymco agility 200i 25 bin km ye geldi ve bu zamana kadar lastik ve yağ değişimi dışında hiç birşey yapılmadı motorumu ömrünü uzatmak ve güvenliğim açısından ağır bakıma sokturmak istiyorum yetkili serviste ama servise vermeden öncede scooter in nelerine bakım yapılması ve nelerinin...
herkese merhaba 20 bin km tecrübem var eski scooterımı geçen ay sattım ama motorsuz olmuyor şehiriçi kullanım amaçlı 2. motorumu almak istiyorum 2 tane motor arasında kaldım 2.el ikiside.
birincisi...
150 lik scooter im var genellikle işe gelip gitmek için kullanıyorum hobi amaçlı çok kullanmıyorum iş yerinde de kot pantolon giymek mecburi olduğu için normal motosiklet pantolonu ile çalışmam mümkün değıl yandan fermuarlı kolay giyip çıkabilen bi pantolon öneriniz var mı?
egsozun görevini biliyorum sorum şudur ki benim motorun egsozu her sürüşte o kadar ısınıyor ki 2 3 ayda bir kırılıyor ve garantiden yeni egsoz geliyor sizce nedeni ne olabilir?
ampul takılan yer yanmış erimiş ustaya sordum yeni ampul takalım ama gene yanar röle yapmam lazım dedi yap dedim pahalı olur ama dedi fiyat sormadan kalsın dedim neden ampul patlıyor habire ve ampulün takıldığı yer neden kömür gibi erimiş olabilir sizce?
motorun yakıt deposundan motora benzin taşıyanl hortum çatlamış ve benzin sızdırıyor yerine akvaryum hortumu yada şırınga hortumu kullansam olur mu yada sizin önereceğiniz bişey varmı
şimdiden teşekkür ederim
selam arkadaşlar ilk motorum olan kanuni merlin s i satmaya karar verdim şimdi yamaha x max 250 almak istiyorum hem scooter e olan alışkanlık hem bagaj kapasitesi size sorum şu acaba abs li modeli 15 bin olan bu scooter a bu para verilir mi yoksa yerine vitesli yada otomatik şunuda öneririm der...
arkadaşlar motorumda 3 ayda 1 egsoz değiştirmek zorunda kalıyorum. garantiden değişiyor evet ama her yeni egsoz da egzozun iç petekleri dökülüyor son 2 egsoz da egsoz ince borudan kalın kısma geçme kısmından koptu ve aşırı ısınıyor servis ilk egsoz değişiminde katalatiği iptal etmiş ve her yeni...
evet arkadaşlar seyir halindeyken camdan sigara atanları bir çok kez görmüşsünüzdür ben de görüyorum ama dün bi otomobilden atılan izmarit motoruma geldi allahtan motorumda rüzgar camı var ordan savrulup sol elime değmeden üstünden geçti gitti bu hayvanları şiddetle kınıyorum
motosikletim kanuni scooter dolayısıyla ortası boş sandalye de oturur gibi oturuyorum ve selenin hemen ucuna oturuyorum boyum 1.70 ve oturduğum yer beni çok rahatsız ediyor çünkü selenin uç kısmındaki sünger incecik oldu bildiğiniz plastiğe oturuyorum artık bu seleyi yeniden yaptırmamın bir yolu...
motosikletime yeni akü alacağım sulu kuru jel diye üçe ayrılıyormuş sanırım siz ne tavsiye edersiniz acaba konuyuda bundan açtım zaten motorum scooter şimdiden teşekkür ederim :)
motorumda gazı kapatıyorum tekrar açıyorum sanki açmamışım gibi motor tepki vermiyor 3-4 saniye sonra ııığğnn diye yığılıp kalıyor sonra gazı açıyor buna paralel olduğunu düşünüyorum ışıklarda durunca çat diye istop ediyor tekrar marş bastığımda 5 saniye sonra ateşleniyor ayrıca da akşam...
motorumun daha önce üst kapak contası 2 kere de sağ kapak contası arıza yaptı ve dolayısıyla değişti böylelikle motosikletimin kalbi olan motorun en derin noktalarına kadar görmüş bulundum sorum şu neden sürekli bu contalar patlıyor motorumun heryeri yağ oluyor contanın dandik olmasından mı 150...