motosiklet pantolonu öneri? (yandan fermuarlı)

150 lik scooter im var genellikle işe gelip gitmek için kullanıyorum hobi amaçlı çok kullanmıyorum iş yerinde de kot pantolon giymek mecburi olduğu için normal motosiklet pantolonu ile çalışmam mümkün değıl yandan fermuarlı kolay giyip çıkabilen bi pantolon öneriniz var mı?

Lcb marka yandan fermuarli pantolon kullanıyorum.Feyizoglundan almıştım bir sıkıntım olmadı bugüne kadar.Sağanak yağmadığı sürece yağmur geçirmiyor.Bahar aylarında terletmeden giyilir.

Mototalda spidi'nin bu tip pantolonları var, hem yazlık hem kışlık. Ama sırf kışlık isterseniz Tucano Urbano Pantafast tavsiye ederim.

Mototalda spidi'nin bu tip pantolonları var, hem yazlık hem kışlık. Ama sırf kışlık isterseniz Tucano Urbano Pantafast tavsiye ederim.

aynen mototal spidi, yandan fermuarlı, kullanıyorum gayet memnunum, baya kış aylarında dahi içlik takıp kullanabilirsiniz,
dizde ve yan kalçadan korumaları mevcut, souk, yağmur fln geçirmior..
yazın zaten dizlik kullanırsın...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Paraya kıyıp Dainese Over Flux :). D-dry olanı da var, içlik takılıyken su da geçirmiyor. Çıkarınca da yazlık.

F54

Beyler kuru kuruya tavsiye vermeyin şuraya link Paylaşın
Bizi uğraştırmayın :)

LBC piyasadaki en kaliteli pantolon değil ama fiyatına göre gayet iyi. 10.000km'dir kullanıyorum. Soğuk ya da yağmurda sorun yaşamadım. İçliği çıkarılabiliyor ama sıcak havalarda biraz terletebilir.

Diye tavsiye verirken.... Biraz beklerseniz bendekini satıcam XL beden büyük gelmeye başladı :) 125TL isterim.

LBC fiyat performans olarak en iyi ürünlerden biri(firmanın sahibi bizzat sınıf arkadaşım olur:thumleft:) ama bütçeyi biraz daha arttırabilir iseniz daha kaliteli ürünlere de bakmanızda fayda var tabi.

Fermuarlardan su almıyorlar mı?
almaz heralde yani umarım 😊

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:26 ----------

LBC piyasadaki en kaliteli pantolon değil ama fiyatına göre gayet iyi. 10.000km'dir kullanıyorum. Soğuk ya da yağmurda sorun yaşamadım. İçliği çıkarılabiliyor ama sıcak havalarda biraz terletebilir.

Diye tavsiye verirken.... Biraz beklerseniz bendekini satıcam XL beden büyük gelmeye başladı :) 125TL isterim.

hocam peki ben onu pantolonunu üzerine giyeceğim beden olarak bi tavsiyeniz varmı ben şu kiloyum şu beden aldım gibi mesela?
ayrıca bende 62 kiloyum xl bana 2 beden büyük olabilir 😊

Lbc güzeldir kışın battaniye gibi, de keşke en azından bir tane cebi olsaydı.Bir de yağmurda fermuar yerlerinden geçirmiyor ama apış arasından su alıyor.Gerçi o bölge zaten problemli bir yer, bazı yağmurluklar dahi oradan su alıyor.

Lbc güzeldir kışın battaniye gibi, de keşke en azından bir tane cebi olsaydı.Bir de yağmurda fermuar yerlerinden geçirmiyor ama apış arasından su alıyor.Gerçi o bölge zaten problemli bir yer, bazı yağmurluklar dahi oradan su alıyor.

hocam apış arası derken ben scooter kullanıcısıyım söylemesi ayıp ben sadece totoyu koyuyorum seleye önünde depo olmadığı için arkadan su alıyor mu?

almaz heralde yani umarım

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:26 ----------

hocam peki ben onu pantolonunu üzerine giyeceğim beden olarak bi tavsiyeniz varmı ben şu kiloyum şu beden aldım gibi mesela?
ayrıca bende 62 kiloyum xl bana 2 beden büyük olabilir

Hmm 62 kiloysa baya büyük olur :)
Benim kot bedenim 36, XL üzerine tam oluyor.

fuarda görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam hudson olması gerekiyordu ama tam emin değilim

Rev'it'in Axis ve Hercules modelleri de var, Spidi'ye alternatif olarak.
Ben Hercules modelini Kartalkaya'da board öğrenirken, kayarken kullandım normal pantolon üstüne giyerek, düştüm kalktım en az bi 100 defa herhalde, hiç bir sıkıntısı/su geçirmesi olmadı. Motorda daha deneyemedim giyip de. 175cm boy, 70 kg'ım, small bedeni hem boy hem de bel bakımından tam oluyor, 75kg falan iseniz de olur da göbeğiniz genişlerse belki biraz rahatsız edebilir belden(beli elastik). Yalnız medium bedenin boyu neredeyse bi 10 cm daha uzun, yani 180-185cm adama olur gibi(ikisini de denedim)
Axis ile Hercules arasında fiyat dışında materyal farkı da var tabi ki. inceleyin:
LİNK HERCULES
LİNK AXİS

Son düzenleme:
Rev'it'in Axis ve Hercules modelleri de var, Spidi'ye alternatif olarak.
Ben Hercules modelini Kartalkaya'da board öğrenirken, kayarken kullandım normal pantolon üstüne giyerek, düştüm kalktım en az bi 100 defa herhalde, hiç bir sıkıntısı/su geçirmesi olmadı. Motorda daha deneyemedim giyip de. 175cm boy, 70 kg'ım, small bedeni hem boy hem de bel bakımından tam oluyor, 75kg falan iseniz de olur da göbeğiniz genişlerse belki biraz rahatsız edebilir belden(beli elastik). Yalnız medium bedenin boyu neredeyse bi 10 cm daha uzun, yani 180-185cm adama olur gibi(ikisini de denedim)
Axis ile Hercules arasında fiyat dışında materyal farkı da var tabi ki. inceleyin:
LİNK HERCULES
LİNK AXİS

hocam çok sağol çok değerli örneklemen ve tavsiyen için 😊

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar