seyir halinde camdan sigara atanlar

evet arkadaşlar seyir halindeyken camdan sigara atanları bir çok kez görmüşsünüzdür ben de görüyorum ama dün bi otomobilden atılan izmarit motoruma geldi allahtan motorumda rüzgar camı var ordan savrulup sol elime değmeden üstünden geçti gitti bu hayvanları şiddetle kınıyorum

eldiven, mont , kask, vizör kapalı ve boyunda da bandana gibi olan şeylerle gezeceksin. Yani bir hewal gibi takılacaksın yoksa burnunda söner o izmarit haberin olsun.

Benim önümde arabanın camından enerji içeceği kutusu attılar öyle küçüklerinden de değildi 500ml'likti. Şaşkınlıkla izledim öyle neyseki tekerleğe denk gelmedi.

Son düzenleme:

hsk

Ohoo onlar neki adam içtiği bira şişe sini fırlattı geçen !!
Allah tan arkasında seyir ediyordum.
Sigara pet şişe alış bunlara...

Benim olay bide 100-110 km gibi bi hızda oldu metal kutu tekerin altına girse sıkıntı büyük.

geçen yinegidiyorum hayvan gibi şiyy yapıyolar kaynanasını attı Allahtan önündeydim dikizlerden gördüm...

Motosikleti
BWS 100
Ahaha daha dur arkadaşların dediği gibi, Daha vizörden girecek allah korusun :)
Yarım eldivende, yüzük ile küçük parmak arasına sıkışmıştı.
Birde sigara şöyle bir özelliği daha bir can alıcı, rüzgarla birlikte daha bir kor haline geliyor ve belki sıcaklık 2 katına çıkıyor.

Adamın biri bitiremediği suyu yolda seyir halindeyken yola boşalttı tabi hafif ıslandım

Arkadaş benim başıma bim poşeti geçti ne diyosunuz siz :mrgreen: Öyle çarpma falan değil bildiğin kafama geçti

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
özellikle taksiciler balgam atacaklar daha dur .
bana bir kaç kez geldide bu tükürük olayı :silent: travma ordan geldi bilinç altına :king:

İzmarit bir yerde dursun geçen motorlara bira şişesi su şişesi fırlatanlar var, Egzoz yüksek ses yapınca rahatsız oluyorlarmış. Bu memlekette yolda yürürken bile can güvenliğin yok.

Bide şu araçların camına su fışkırtan şeyler yok mu ona yakalanıyorum ben çoğu kez

Bunlar ülkemizde çok sıradan şeyler arkadaşlar takılmayın bu kadar :) Önümde giderken Annesinin ellerinden öptümünün çocuğunun biri otobanda küllük boşaltmıştı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar