Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öncelikle merhaba.benim sorunun motosikletin egzozundan gelen zzırrııllltı. motor çalışınca devir biraz yükselince hemen zırıldamaya başlıyor.egzozun içinden gelen bi ses gibi. motorun parçasıda bulunmuyo egzozu değiştirsek motor bisan lifan shalter 125. ne yapabilirim yardımcı olursanız...
arkadaşlar bi şey geldi aklıma daha önce düşünüldü mü bilmiyorum bi küçük logo çıkartılıp motosikletlere yapıştırsak bir birimizi yolda görünce tanısak güzel olmaz mı konuyu basit açtım biraz yorumlara açık:)
bana bu siteden üyeliği arkadaşım almıştı adımı soyadımı hepsini yazmış ben değiştirmek istedim bulamadım nasıl değiştirebilirim yardımcı olurmusunuz:pale:
Öncelikle merhabalar herkeze. Merakımdan soruyorum motosikleti bazen yolda istekli bazen isteksiz giden arkadaşlar varmı.benim motosikletim bazen neşeli gidiyo yolda bazen sanki bi şey oluyo motosiklete gibi.ne hisli varlık bunlar ya:mrgreen: sizinde böyle oluyosa paylaşın lütfen bizlerle:P
arkadaşlar bu gün aynı cc ye sahip aynı kalıpta bi motor gördüm ben bastım gidiom tam devir değiştiriom vitesleri ama arkadan bi bastı hadiiii biz arkada :pale: neden olabilir bu
Uploaded with ImageShack.us
yorumlarınızı bekliyorum.......