bir gün öyle bir gün böyle

Öncelikle merhabalar herkeze. Merakımdan soruyorum motosikleti bazen yolda istekli bazen isteksiz giden arkadaşlar varmı.benim motosikletim bazen neşeli gidiyo yolda bazen sanki bi şey oluyo motosiklete gibi.ne hisli varlık bunlar ya:mrgreen: sizinde böyle oluyosa paylaşın lütfen bizlerle:p

Kymco ck 125 motosikletim vardı. Buna benzer şeyler çok gelirdi başıma :) Motor soğukken çok yüklendiğimde gitmek istemiyordu,bağırıyorda bağırıyordu :). Bazende 1-2 km yi yavaş yavaş gittikten sonra alışıyordu(benim tabirimle) ve gaza dokunduğumda tutabilene aşk olsun :)) (Eski hâline göre)

:) aynen öyle demekki ilk 1-2 km yi ağır ağır gidicez bu yaratıklarla :mrgreen: ama bazende ne yaparsan yap olmuyo..

benimki soğukken gaz kesiyor. bana göre üzülüp ağlıyor hıçkırıklarını hissediyorum =) o yüzden yaz kış ilk 2 kmyi jikleyle gidiyorum

köroğlunun atı da üstündeki kişinin ruh halini hemen anlar ona göre davranırmış binicisi üzgünse at da üzgün olurmuş binicisi çoşmuşsa at da coşarmış sanırım motosikletler de öle

şaka bi yana rüzgarlı havalarda çok isteksiz gidio gerçekten motor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar