benim motor gitmiyo ya

arkadaşlar bu gün aynı cc ye sahip aynı kalıpta bi motor gördüm ben bastım gidiom tam devir değiştiriom vitesleri ama arkadan bi bastı hadiiii biz arkada :pale: neden olabilir bu

Kocaeli İl Temsilcisi
aslında çok kapsamlı düşünülecek bir konu bu , bunu buradaki insanlar nasıl bilsinler sebebini ? :)

belki o seni geçen arkadaşın dişlilerle oynamıştır, belki silindir çapını büyütmüştür de sana söylemez ,belki aslında senin motorun hakkaten gitmiyordurda onunki gerektiği gibi uzuyordur , belkide aynı kalıpta gibi gördüğün makina 6 vites bi motosikletir :silent:

bence bu etkenleri etkileyen şeyler hakkında bilgi verirsen kesin bir kanıya varabilirsin :)

kal sağlıcakla...

Son düzenleme:
arkadaşlar bu gün aynı cc ye sahip aynı kalıpta bi motor gördüm ben bastım gidiom tam devir değiştiriom vitesleri ama arkadan bi bastı hadiiii biz arkada :pale: neden olabilir bu

Cok yanlis dusunuyosun.Modeli neydi ? Ona bakarsan bende yeni kasa cbr var 125 var.145 km hiza cikabiliyor.ama cbf 150 veya ornek veriyorum mondialin 150 lik scooteri bu hizlara cikamiyo.Bu sekilde dusunmen yanlis yani

doğru haklısınız ama böyle olunca sinir oluyorm aynı mototr nerdeyse bi anormallik var

öncelik motorlar aynı olmalı..bahsedilen iki motor ayni yakıtı kullanmalı...
Aynı anda ve oranda gaz verilmeli.... Aynı devirde vites değişimi yapılmalı.....
Sibop ve karbüratör ayarları aynı hava filtresi aynı durumda olmalı.....
Dişlilerin sayıları ve lastiklerinde aynı olmalı....
,....Malı .....meli .....malı..........
Ki......
O gidiyor ben kalıyorum diyebilmelisin...

Son düzenleme:
yorumlar için sağolun bilgi toplamak için açtım konuyu zaten

Gitmiyodan derken ki kasıt ne? Marka model farklılık gösterir. Her motor bir değil. Motor aynı bile olsa. Üzerindeki sürücü farklı. Ağırlıklar farklı olabilir. Vites değiştirdiğin devir. Bence seninkide gider.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar