Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçenlerde biraz araştırdım motorumun şasesi yamuldu ve sigorta eksperi daha gelmedi geldiğinde pert kararı cıkıcak motorumun pert bedelini alıp motorun bende kalma şansı varmı? Araştırdığım yerlerde pert bedelinden motorun hurda bedelini düşüp örneğin pert bedeli 150.000 hurda bedeli 80.000...
Önceden konu açmış olduğum kaza dosyam sonuçlandı ve %100 karşı taraf kusurlu çıktı bir numara aradı ve eksper olduğunu söyledi bir süre aracınızı kullanamadınız ve araç mahrumiyet bedeli talep edebiliriz vs. Dedi bende tamam olur dedim sigorta, motor vs. babamın üstüne olduğu için babamın...
Teşekkürler sağolun.
Motorda sağ sola çekme yoktu ancan ön frene bastığımda motorun kafa tarafı öne gidiyordu ve tık diye ses geliyordu sigortanın belirlediği kasko değeri benim motorumun piyasa değerinin bayağı bi altında umarım şasede yamulma yoktur
Daha belli değil bencede saçma ama şaside en ufak yamulmada sigorta şirketleri perte çıkartmayı tercih ediyormuş
Benim motor eski kasa yeni kasalar o fiyat doğru 2.el fiyatları 180civarı benimkinin
3 gün önce bir kaza yaptım çok şükür mucizeyle bende hiçbir şey yok kendi şeridimde 50-60km hızla ilerlerken benzinlikten çıkıp dönüşün yasak olduğu yere dönmeye çalışan bir aracın şoför kapısına çarptım çarparken hızım 20-30 km arasıyıdı motorumun sadece lastiği değdi ve ben takle atarken...