Arama sonuçlarınız

1. bugr4wqx

Motorsiklet çatlak stop lambasıyla muayeneden geçermi

Ama stopun herşeyi çalışıyo hiçbi sıkıntı yok oraya folyo tarzı bişey yaptırsam olurmu acaba
  2. bugr4wqx

Motorsiklet çatlak stop lambasıyla muayeneden geçermi

motorumun muayenesi geldi haftaya muayenem var ve geçen stop lambam kırıldı fotoğraftaki gibi bu muayeneye engelmi
  3. bugr4wqx

Polis tabletten plakayı sorguladığında hangi bilgileri görür?

Polis tabletten plakayı sorguladığınca motorun kaç cc olduğunu görebilirmi daha önce çevirmeye girmedim merak ettim
  4. bugr4wqx

Motor pert bedelini alıp motor bizde kalabilirmi?

Hurda bedeli düşülüpmü bende kalıyor yoksa komple pert parasının tamamını alıpmı bende kalabiliyor
  5. bugr4wqx

KTM 390 mı, yoksa Dominar 400 mü

390 bence çok keyifli motor gidişi torku manevra kabiliyeti ve görünüşü seni hiç üzüceğini düşünmüyorum dominar hakkında bir fikrim yok
  6. bugr4wqx

Motor pert bedelini alıp motor bizde kalabilirmi?

Geçenlerde biraz araştırdım motorumun şasesi yamuldu ve sigorta eksperi daha gelmedi geldiğinde pert kararı cıkıcak motorumun pert bedelini alıp motorun bende kalma şansı varmı? Araştırdığım yerlerde pert bedelinden motorun hurda bedelini düşüp örneğin pert bedeli 150.000 hurda bedeli 80.000...
  7. bugr4wqx

Kaza araç mahrumiyet bedeli ve pert bedeli

Önceden konu açmış olduğum kaza dosyam sonuçlandı ve %100 karşı taraf kusurlu çıktı bir numara aradı ve eksper olduğunu söyledi bir süre aracınızı kullanamadınız ve araç mahrumiyet bedeli talep edebiliriz vs. Dedi bende tamam olur dedim sigorta, motor vs. babamın üstüne olduğu için babamın...
  8. bugr4wqx

Duke 125 kaza ve motorumda sizce neler olmuştur?

Motorun bütün hasarlarını çekiyodum detaylı orayı çekmemiştim videoyu kırptım biraz ondan
  9. bugr4wqx

Şaside böyle birşey oluşmuş usta şasi yamulmuş dedi ama sanırım öncesindede vardı böyle bişey sizce yamulmadan olurmu böyle bişey?
  10. bugr4wqx

Teşekkürler sağolun. Motorda sağ sola çekme yoktu ancan ön frene bastığımda motorun kafa tarafı öne gidiyordu ve tık diye ses geliyordu sigortanın belirlediği kasko değeri benim motorumun piyasa değerinin bayağı bi altında umarım şasede yamulma yoktur
  11. bugr4wqx

Daha belli değil bencede saçma ama şaside en ufak yamulmada sigorta şirketleri perte çıkartmayı tercih ediyormuş Benim motor eski kasa yeni kasalar o fiyat doğru 2.el fiyatları 180civarı benimkinin
  12. bugr4wqx

10sn içinde bir anda önüme atlayan arabaya başka bir tepki verebilceğimi düşünmüyorum 20-30a düşmem bile bi başarı bence
  13. bugr4wqx

3 gün önce bir kaza yaptım çok şükür mucizeyle bende hiçbir şey yok kendi şeridimde 50-60km hızla ilerlerken benzinlikten çıkıp dönüşün yasak olduğu yere dönmeye çalışan bir aracın şoför kapısına çarptım çarparken hızım 20-30 km arasıyıdı motorumun sadece lastiği değdi ve ben takle atarken...

Yeni mesajlar