Kaza araç mahrumiyet bedeli ve pert bedeli

Motosikleti
KTM Duke 125
Önceden konu açmış olduğum kaza dosyam sonuçlandı ve %100 karşı taraf kusurlu çıktı bir numara aradı ve eksper olduğunu söyledi bir süre aracınızı kullanamadınız ve araç mahrumiyet bedeli talep edebiliriz vs. Dedi bende tamam olur dedim sigorta, motor vs. babamın üstüne olduğu için babamın noterden vekalet vermesi gerekiyormuş sanırım bu durumda bu arayan arkadaşa vekalet vermek mantıklımı kendim çok uğraşmak istemiyorum zaten bu davalarla ve pert bedelim ortalama ne zaman bana ulaşır, aracın kasko değerine baktığımda 132.000tl olarak gözüküyor fakat aracımın en kötü 2. El ilanı 160.000tl yani 132.000tl ödeme yapılırsa yerine aynı motordan alamıyorum bu ödeme sadece kasko değerine göremi yapılıyor

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
bir numara aradı ve eksper olduğunu söyledi bir süre aracınızı kullanamadınız ve araç mahrumiyet bedeli talep edebiliriz vs. dedi
Diğer sorularının cevabını bilmiyorum ama arayan kişinin KeKsper bir avukat olduğuna yemin edebilirim.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
seni arayan dolandırıcı daha doğrusu legal dolandırıcı senin adına dava açarlar alacağın paradan da büyük bi komisyon alırlar sen işini sigortayla gör bunlara bulaşma önerdikleri fiyat piyasanın altındaysa itiraz etme hakkın var ama ne olursa olsun kimseye tam vekalet vermeyin eğer araç mahrumiyet bedeli almak istiyorsan bi avukatla anlaşın o halletsin

Motosikleti
D400
Vekalet verirsen senin adına şartları kabul edebilir para alabilir satabilir vs.
Sınırlı vekalet ver mutlaka tam yetki verme. önce bi araştır eksper değil serbest çalışan bir avukatta olabilir. bunlar parayı alıp uğraştırıyor sonra.
Bence kendin uğraş komisyon verme.

Ek olarak poliçedeki değere tamamen aldanma, davada emsal örnekler sunarak fiyatı yükseltebilirsin diye biliyorum.

Kesinlikle bir avukata danış ya da buradan birebir bu durumu yaşamış birisi yazarsa iste numarasını destek iste.

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Kişisel bilgilerimiz ortada dolaştığı için sizin kazaya karıştığınızı, karşı tarafın %100 kusurlu bulunduğunu öğrenmişler.
Sizin adınıza tüm işlemleri vekalet alarak yürütecekler ancak bunun karşılığında sizin almanız gereken tazminattan büyük bir pay alacaklar.
Sigorta ile iletişime geçerek yapmanız gereken şeyleri öğrenip kendiniz yaparsanız başkalarına komisyon vermemiş olursunuz.
Çoğu zaman sadece bir dilekçe ile yapılabilecek basit işlemler için bile aracı olup bir dolu komisyon alıyorlar.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Kişisel bilgilerimiz ortada dolaştığı için sizin kazaya karıştığınızı, karşı tarafın %100 kusurlu bulunduğunu öğrenmişler.
Sizin adınıza tüm işlemleri vekalet alarak yürütecekler ancak bunun karşılığında sizin almanız gereken tazminattan büyük bir pay alacaklar.
Sigorta ile iletişime geçerek yapmanız gereken şeyleri öğrenip kendiniz yaparsanız başkalarına komisyon vermemiş olursunuz.
Çoğu zaman sadece bir dilekçe ile yapılabilecek basit işlemler için bile aracı olup bir dolu komisyon alıyorlar.
Bazen vekâlet aldıkları kişi adına ilamsız icra takibi açanları bile var bunların...

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Bazen vekâlet aldıkları kişi adına ilamsız icra takibi açanları bile var bunların...
Hangi konularda vekâlet verildiğine dikkat etmek lazım işte.
Okumadan imza atma alışkanlığı yüzünden dolandırılan çok oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar