Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba f750gs motorum için ustalardan yüzüm gülmedi tavsiye edebileceğiniz işi yapar ama hakkınıda alır diyebileceğiniz bir ustaya yönlendirirseniz beni çok sevinirim tşkler
merhaba arkadaşlar yeni motorum için kaskımı değiştirmek istiyorum daha önceden kullandığım ls 2 kaskım artık baya bir yıprandı 8000 tl 11000 tl arası yeni kask önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
Selam Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır araştırdığım işleri gerek bayilerdeki arkadaşlardan bilgi alarak yapmaya karar verdim ama sizlerinde bilgisini almak istiyorum ilk öncelikle kafamda tek motor satışı vardı 0 ve 2. el olarak bazı yakın tanıdıklarım servisin olmasıda bana artı getireceğini söyledi...
Tekerlek ve Lastikler
Jant ölçüsü ön: 18"
Jant ölçüsü arka : 15"
Lastik ölçüsü ön: 90/90-18
Lastik ölçüsü arka: 130/90-15
selam arkadaşlar yeni motorumun lastikleri değiştirmek istiyorum malum artık kış geliyor ve üstündeki lastikler naylon onun için iyi lastikleri takıp güvenli bir...
selam arkadaşlar yaklaşık 1 senedir scooter kulllanıyorum ama vitesli motorda kullanmak istiyorum geçen arkadaşın vitesli motorunu kullandım ve çok zevkliydi ama sorun şu vitesli motor olarak çok az tecrübem var bunun için ilk başlangıç motoru için bir kaç kişi ybr gibi motor al 10 bin km yap...
selam yakın bir tanıdığımız motor alacak acaba tasiyeleriniz nedir alıcağı motor 10 bin geçmemeli bütcesi bukadar ekipmanı tamam tek kalan motor ama kararsız kaldık ben xmax dedim ama bütce yetmediği için sizlere sormak istedik servis ağı parça olarak yaygın olarak hangisinbi tavsiye edersiniz...
selam arkadaşlar bugün 200 km yol yapacam motoru yeni aldım şuan rodaj da ve yapacağım yolun %80 e5 olarak geçecek bağcılar - silivri yolu şimdi öğrenmek istediğimi rodaj için 4 bin 5 bin deviri geçmemem söylendi ve bu yollarda nasıl ne yapmam lazım sık sık durarak mı gitmem lazım artcımda...
selam arkadaşlar bugün 125cc scooter satmaya karar verdim eşimle daha uzak mesafelere gitmeye karar verdik ve 250 cc bütce ve yakıt olarak beni üzmez diye düşünüyorum. sizde istediğim 2 maxiscooter arasında kaldım
1. yamaha xmax 250 abs yada normal
2. TEMİZ XCITING 250
sizin tavisyeleriniz...
selam arkadaşlar motorun üstündeyken tüm güvenlik önlemlerini almak istiyorum mont eldiven hepsi tamam tek dizlik kaldı bana pratik yada kısa vadeli oturduğum yerde sıkıntı çıkarmayacak dizlik önerebilir misiniz.
arkadaşlar yazdan beri motor kullanıyorum yazlık eldivenle bugün istanbulun yağmuru ve soğuk havasında kullanamayacağımı anladım, tüm ekipmanlarım var kışlık olarak ama tek eldivende sıkıntı çekiyorum bunun için bana önerebileceğiniz yağmurdan ve soğuktan korumayı minimum düşürecek bir eldiven...
selam arkadaşlar tricity motoruma sisbar alıcam ama orjinalleri çok tuzlu oluyor uygun olarak nerden nasıl bulabilirim yurtdışından sipariş verebileceğim sitede olabilir. bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
siyah modelidir motoliz.comdan alınmıştır kılıf ve kutusu mevcuttur. alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun akşam resimlerini eklerim arkadaşlar siteye
fiyat olarak 190 tl istiyorum istanbul içi yüzyüzede teslim edilir.
https://motoliz.com/urun/15103/ls2-of-569-track-vizorlu-kask.html